Windows 11'de gereksiz fan sesi çıkıyor ve yük biniyor

Sxinar

Üstün
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Merhaba kişisel bilgisayarımda deliksiz yaklaşık 1 yıldır Fedora-KDE Neon kullanıyordum ve maalesef Xiaomi bir cihazın kilidini açmak için ve Odin ile ROM atmak için Windows 11 kurmak zorunda kaldım.
Normalde de kullanırdım ama bu sefer tabii izlerken bile donuyor.
Laptop kullanıyorum ve çok kötü olduğunu düşünmüyorum.
Windows 10 LTSC mi kurmalıyım?

Allah allah ben de ses duyabilmek için kulağımı kasaya sokuyorum Windows 11 kullanıyorum. Windows sürümü ile fan sesinin nasıl bir alakası var merak ediyorum cidden.

Crome da kaç sekme açtın da 40 gözüküyor ?

Windows 10 LTSC 2021 kullanıyorum ve gayet hafif. Çok geri bir sistemin varsa LTSC 2019 kullanabilirsin. Ama bence 21 yeterli.

Sistem bileşenlerini biz tahmin ediyoruz sanırım.
Yazmayı unutmuşum pardon.

HP Victus Laptop 16 - S0035NT AMD Ryzen 5 - 7640HS 16GB RAM 512GB SSD 8GB NVIDIA GeForce RTX 4060 16.1 inç FHD 144Hz​

Allah allah ben de ses duyabilmek için kulağımı kasaya sokuyorum Windows 11 kullanıyorum. Windows sürümü ile fan sesinin nasıl bir alakası var merak ediyorum cidden.
Benim sistemime yük bindiriyor demekki

Crome da kaç sekme açtın da 40 gözüküyor ?
8 sekme açık.

8 GB RAM'li HP notebook. Ben bu kadarini cozdum. Kalani sizde.
16 var
Ama %81 gözüküyor bende şüpheleniyorum

2022 tarihinde almıştım o zamandan beri hiçbir bakım ve termal macun vs yapmadım üstüne üstlük 1 defa üzerine soda döküldü galiba bakım istiyor.

Son düzenleme:

Hocam 22'den beri can çekişiyor resmen. 6 ayda, 1 yılda bir kez olsun lütfen bakım yaptırın. Temizletin. Evde kendinizde yapabilir siniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…