Windows 11'de gereksiz fan sesi çıkıyor ve yük biniyor

Hocam 22'den beri can çekişiyor resmen. 6 ayda, 1 yılda bir kez olsun lütfen bakım yaptırın. Temizletin. Evde kendinizde yapabilir siniz.
Garantinin bitmesini bekliyordum normalde de şuan bitmiştir galiba bir kontrol etmem lazım gerçekten.

Belki de suruculer duzgun kurulmadi. On board calismasi gereken yerde surekli Geforce devreye giriyorrsa otturuyordur makineyi. Masaustunde iken hangi ekran karti aktif gorunuyor Gorev Yoneticisinde? RAM dedigin gibi 8 olabilir, biri yerinden falan oynamistir, yoksa %81 gorunmez sadece tarayici acikken. Ona da bakmalisin Gorev Yoneticisi'nden.

geforce gözüküyor şuanda ram 8 gözüküyor acaba dediğiniz gibi yerinden mi çıktı
Bir düşürme vs yapmadım aslında.

geforce gözüküyor şuanda ram 8 gözüküyor acaba dediğiniz gibi yerinden mi çıktı
Bir düşürme vs yapmadım aslında.

10 ltsc kurdum şimdi driverleri kurup deneyeyim.

Son düzenleme:
Belki de ReviOS'tan kaynaklaniyordur. Kurdugun surumde bug vardir ve cift ekran karti ile sorun yasiyordur. BIOS'ta RAM kac gorunuyor? Ben olsam MSDN kurup sonra debloat ederdim.

Belki de ReviOS'tan kaynaklaniyordur. Kurdugun surumde bug vardir ve cift ekran karti ile sorun yasiyordur. BIOS'ta RAM kac gorunuyor? Ben olsam MSDN kurup sonra debloat ederdim.
MDSN ne oluyor hocam?
Galiba ReviOS yüzünden oldu ya 1 hafta saf debloat olmadan Revi kullandım ama kasmıyordu Revi kurarken update kaldırdı ve driver dosyalarını da kaldırmış olabilir.Şuan ram ve ekran kartı gözüküyor.
Teşekkür ediyorum.
Telefonumun kilidini açtıktan sonra fedora kullanırım tekrar zaten.
Ellerinize sağlık hocam.

MSDN Microsoft'un yaptigi haliyle kurmak demek isletim sistemini. Onceden modifiye edilmis haliye degil de orijinalini kurup daha sonra istemediginiz seyleri kaldiriyorsunuz. Kaldirmadan once geri yukleme olusturup hata olusursa geri almaniz mumkun oluyor boylece.

Aklima geldi de, telefon programlari VirtualBox uzerine kurulan Windows'ta calismiyor mu acaba? Hic denemedim, bir ara deneyeyim.

Son düzenleme:
Çalışıyor hocam ben denemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…