O kısımda kaldırmanın yolunu bulamadım. Gizlenmiş menüden sembolleri kaldırmaya çalışıyorum yanlış anladıysam tekrar kendimi ifade etmek isterim. Bu ss attığınız kısım bildiğim kadarıyla hali hazırda görev çubuğunda gözüken kısım için. Ben bu kısımdakileri kaldırmak istiyorum. USB işaretini kaldırabilsem çok iyi olacak.
O kısımda kaldırmanın yolunu bulamadım. Gizlenmiş menüden sembolleri kaldırmaya çalışıyorum yanlış anladıysam tekrar kendimi ifade etmek isterim. Bu SS attığınız kısım bildiğim kadarıyla halihazırda görev çubuğunda gözüken kısım için. Ben bu kısımdakileri kaldırmak istiyorum. USB işaretini kaldırabilsem çok iyi olacak.
Bu değil mi? Yoksa ben mi anlamıyorum? Ya da orayı hiç görmek istemiyorsan kapatabilirsin. Ekran görüntüsündeki gibi. Ve oradakileri sağ tıkla kapatabilirsin. Ama programı kapatır.
Bu değil mi? Yoksa ben mi anlamıyorum? Ya da orayı hiç görmek istemiyorsan kapatabilirsin. Ekran görüntüsündeki gibi. Ve oradakileri sağ tıkla kapatabilirsin. Ama programı kapatır.
Evet doğru anlıyorsunuz programı kapatmadan oradan gizlemenin yolunu arıyordum sadece. Nedense gizleme /açma-kapama kısmında gözükmüyor o uygulamaların bazıları.