vressy

Uzman
Bildiğiniz gibi sağ alt tarafa simgeler ekleyebiliyoruz veya gizle kısmına ekleyebiliyoruz.

Ben simgelerin kalabalık olmasını sevmediğim için bu gizli kısmından kaldırmak istiyorum fakat kaldırmanın yolunu bulamadım, size danışmak istedim.

1773510282668.webp

O kısımda kaldırmanın yolunu bulamadım. Gizlenmiş menüden sembolleri kaldırmaya çalışıyorum yanlış anladıysam tekrar kendimi ifade etmek isterim. Bu SS attığınız kısım bildiğim kadarıyla halihazırda görev çubuğunda gözüken kısım için. Ben bu kısımdakileri kaldırmak istiyorum. USB işaretini kaldırabilsem çok iyi olacak.

Eki Görüntüle 233091

Bu değil mi? Yoksa ben mi anlamıyorum? Ya da orayı hiç görmek istemiyorsan kapatabilirsin. Ekran görüntüsündeki gibi. Ve oradakileri sağ tıkla kapatabilirsin. Ama programı kapatır.

1773511344104.webp

Bu değil mi? Yoksa ben mi anlamıyorum? Ya da orayı hiç görmek istemiyorsan kapatabilirsin. Ekran görüntüsündeki gibi. Ve oradakileri sağ tıkla kapatabilirsin. Ama programı kapatır.

Eki Görüntüle 233092
Evet doğru anlıyorsunuz programı kapatmadan oradan gizlemenin yolunu arıyordum sadece. Nedense gizleme /açma-kapama kısmında gözükmüyor o uygulamaların bazıları.