I IBOLOBI Çalışkan Katılım 10 Ekim 2025 Mesajlar 5 Çözümler 1 Beğeniler 1 10 Ekim 2025 #1 Sağ alttaki menüyü göremiyorum. Bastığımda gri ekranda kalıyor, sonra kapanıyor. Bluetooth, Wi-Fi falan açmak istediğmde işimi zorlaştırıyor. Yardım edebilir misiniz?
Sağ alttaki menüyü göremiyorum. Bastığımda gri ekranda kalıyor, sonra kapanıyor. Bluetooth, Wi-Fi falan açmak istediğmde işimi zorlaştırıyor. Yardım edebilir misiniz?
Çözüm I I IBOLOBI 10 Ekim 2025 Kendim hallettim. Regedit'e girip bu konumda Type 0 yapınca düzeldi. Teşekkürler.
1 17989 Becerikli Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 438 Beğeniler 340 10 Ekim 2025 #2 Bug da kalmış olabilir bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyin. Artı 0 Eksi
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.600 10 Ekim 2025 #3 Klasiktir ama söylemiş olayım, onarım komutlarını denediniz mi hocam? Komut İstemi'ni yönetici olarak açın: DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth Komutu girin, işlem tamamlansın ve yeniden başlatın. Artı 0 Eksi
Klasiktir ama söylemiş olayım, onarım komutlarını denediniz mi hocam? Komut İstemi'ni yönetici olarak açın: DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth Komutu girin, işlem tamamlansın ve yeniden başlatın.
E epalo Uzman Katılım 1 Mart 2025 Mesajlar 110 Çözümler 2 Beğeniler 59 10 Ekim 2025 #4 Windows tuşu + N Windows tuşu + A Windows tuşu + Ctrl + V Bunlara bas çek düzelmezse yeniden başlat. Artı 0 Eksi
KS KS I IBOLOBI Çalışkan Katılım 10 Ekim 2025 Mesajlar 5 Çözümler 1 Beğeniler 1 10 Ekim 2025 #5 Oltran dedi: Klasiktir ama söylemiş olayım, onarım komutlarını denediniz mi hocam? Komut İstemi'ni yönetici olarak açın: DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth Komutu girin, işlem tamamlansın ve yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı. epalo dedi: Windows tuşu + N Windows tuşu + A Windows tuşu + Ctrl + V Bunlara bas çek düzelmezse yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı. Artı 0 Eksi
Oltran dedi: Klasiktir ama söylemiş olayım, onarım komutlarını denediniz mi hocam? Komut İstemi'ni yönetici olarak açın: DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth Komutu girin, işlem tamamlansın ve yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı. epalo dedi: Windows tuşu + N Windows tuşu + A Windows tuşu + Ctrl + V Bunlara bas çek düzelmezse yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı.
adios Bilgin Sosyal Locası Gelişen Oyun Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 827 Makaleler 1 Çözümler 111 Beğeniler 1.137 Yer Death 10 Ekim 2025 #6 Yeniden başlatınca o pencere kayboluyor, tıklayınca gri pencere kalıyor değil mi? Artı 0 Eksi
E epalo Uzman Katılım 1 Mart 2025 Mesajlar 110 Çözümler 2 Beğeniler 59 10 Ekim 2025 #7 Sfc / Scannow yaptıysanız bir kere güvenli moda girip oradan kontrol edip edip tekrar sistemi başlatın. Artı 0 Eksi
Sfc / Scannow yaptıysanız bir kere güvenli moda girip oradan kontrol edip edip tekrar sistemi başlatın.
KS KS I IBOLOBI Çalışkan Katılım 10 Ekim 2025 Mesajlar 5 Çözümler 1 Beğeniler 1 10 Ekim 2025 #8 Kendim hallettim. Regedit'e girip bu konumda Type 0 yapınca düzeldi. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ekim 2025 Artı 0 Eksi Çözüm