Arkadaşlar Google Drive satin aldim. Simdi C'den D'ye kopyala yapistir yapsam bile bana yeterli alan yok diyor.
Eki Görüntüle 133961
Anlamadim neden boyle oldu.
Eki Görüntüle 133962
Yeterli alanimda var. Google Drive 214 GB bos diyor. Ici bombos daha bir şey koymadim.
Baktim, onbellege alinmis dosya yerel dizini ile alakali sanirim. O zaman kendi PC'imde kopyala yapistir yaparken Google Drive elinden mi gecicek ? Oyleyse biraz sacma olmus.
Burdan buldugum ile cozmeye calisiyorum.
Live chat ile konusup burayi guncelleyecegim. Eger bizden biri varsa bunu yasamis yada kullanmayi bilen aydinlatirsa sevinirim.
Update'liyorum. Olayi net anladim. Simdi bu Google Drive
cache kullaniyormus. Bunlar
temporary olarak duruyor temizlenebiliyor. Cache yerini degistirince Google Drive boyle gozuktu. Suan icin bir sikinti yok. Bunun cozumu budur. Sevgiler saygilar.
Eki Görüntüle 133964
Bir tek sunu anlamadim. Ben 250 GB'lik birseyi simdi Drive'a koydum. Bu bitince yer acilacak mi ? Yoksa ben cache'i kendim durmadan doldukca silmeli miyim?
Anlamadim gitti. Driver'i baz almiyor gibi yada bir doldurup denemek lazim. Test edebilirsem edicem.
Yok mu biri su Google Drive'a hakim? Simdi ben direk google drive'a koymak istiyorum PC'den ama limitleyici faktor oluyor. 2TB aldim ama 400 GB benim PC'den cache aliyor. O zaman yerel depolasam daha iyi ben anlamadim.