d0m Deneyimli Katılım 13 Ekim 2025 Mesajlar 851 Çözümler 11 Beğeniler 782 Yer Ankara 12 Aralık 2025 #1 Anakartı değiştirdim ve mikrofonu kullanamıyorum. Chipset, ses driver'ları hepsi yüklü. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2025
Anakartı değiştirdim ve mikrofonu kullanamıyorum. Chipset, ses driver'ları hepsi yüklü. Nasıl çözebilirim?
DogancanYr Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.127 Çözümler 8 Beğeniler 468 12 Aralık 2025 #2 Aygıt yöneticisinden hata veren bir şeyler olmalı yok ise varsayılan ses aygıtını değiştir ses ayarlarından.
Aygıt yöneticisinden hata veren bir şeyler olmalı yok ise varsayılan ses aygıtını değiştir ses ayarlarından.
KS KS d0m Deneyimli Katılım 13 Ekim 2025 Mesajlar 851 Çözümler 11 Beğeniler 782 Yer Ankara 12 Aralık 2025 #3 DogancanYr dedi: Aygıt yöneticisinden hata veren bir şeyler olmalı yok ise varsayılan ses aygıtını değiştir ses ayarlarından. Genişletmek için tıkla... Ses geliyor, mikrofon çalışmıyor. Onları denedim.
DogancanYr dedi: Aygıt yöneticisinden hata veren bir şeyler olmalı yok ise varsayılan ses aygıtını değiştir ses ayarlarından. Genişletmek için tıkla... Ses geliyor, mikrofon çalışmıyor. Onları denedim.