Çözüldü Windows 11'de masaüstünü tamamen nasıl kapatılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

erdym

Üstün
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Üşendiğimden dolayı 3D baskı dosyalarının hepsini masaüstüme atıyorum ve toparladıktan 1 ay sonra yine bozuluyor ve masaüstüm göz yoruyor. Bunu kapatmanın bir yolu var mı? Bir ara masaüstüm yan monitöre taşmaya başlamıştı

Bu arada direk gizlemekten çok masaüstü klasörünün olmamasını istiyorum. Wallpaper falan kalsa güzel olur.

Masaüstünde sağ tık - görünüm - masaüstü ögelerini göster'i kapatarak masasüstündeki dosyaların hepsini gizleyebilirsiniz. Dosyalar ve wallpaper kalıyor. Sadece dosyalar direkt karşınıza çıkmıyor, gizleniyor. Tabii dediğiniz buysa.

Hocam bu klasörü komple kapatmanın yolu yok mu indirme uygulamamda ayarı kapatma seçeneği olmadığından her zaman masaüstüne gönderiyor. Böyle yapınca bu sefer de dosya gezgininde her gün klasöre dosya taşımak zorunda kalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…