Windows 11'de oyun oynarken crash sorunları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BULUT AKBULUT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 289
  • Etiketler Etiketler
    yok

Görüntü ayarları, grafikler, gelişmiş grafikler altında.

Ekran kartında sorun varsa Windows onda da yakında nüksedecek.

Yok abi ben sistemi ilk kurduğumda 3 ay Full Windows 10 kullandım hiç sıkıntı olmadı. Senin de bildiğin üzere yakında destek kesilecek. Ben de dedim en iyisi Windows 11 kurayım. Kurdum, oyuna giriyorum yaz 5 dk ya da 30 dk içinde mavi ekran çökme vs oluyor. Geri Windows 10 geçtim 1 ay kullandım sıkıntı yok. Geçen 11 kurdum yine aynı. Tahminimce AMD sürücülere tam önem vermiyor çünkü DMP dosyaysında da yazdığı gibi Windows 11 driver kuruluyken Windows 10 olarak gözüküyor. Yüksel ihtimal gözden kaçırdıkları bir şey var ben sürücü kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Windows 10 kurdum driver chipset vs Update falan yaptım 2 3 saat aralıksız oynadım sıkıntı yok. Yani kısacası AMD driverı Windows 11 için optimize etmemiş gibi duruyor zaten sitedede sadece tek sürüm var.

Tabii abi bu işin ustası sensin sen daha iyi bilirsin. Senin videolarını izleyerek büyüdük bir şeyler öğrendik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…