Microsoft, Windows 11’in Ayarlar uygulamasında Game Pass promosyonu içeren ilk özel reklamını yayınlamak üzere. Windows 11’deki reklamlarla ilgili haberler bir süredir ortalıkta dolaşıyordu. Sonunda Microsoft’un oyun abonelik hizmeti Game Pass’i tanıtan yeni bir reklam ortaya çıkmış gibi görünüyor. Microsoft, Windows 11’in 26120.470 (KB5037864) numaralı en son Geliştirici kanalı sürümünde, Ayarlar ana sayfasının altında yeni bir…
Anlaşıldı, yalnızca Microsoft özelinde değil mobilde de Xiaomi reklam çıkarıyordu işletim sisteminde, bu ileride şirketlerin bizi her alanda daha çok reklama boğacağının habercisi. Kullanıcıların tepkisi ne olur bilmiyorum ama artık her şeyi kullanmak için kira vereceğiz. Youtube'da Premium, Game Pass'de Add free paketi, belki de sonrasında Android için, sonrasında başka başka cihazlarda
@canbozkurt Bu gelecekse gelmesin ne olur? Deliririm. Böyle şeylere yeterince katlanamaz hale geldim. Linux'e daha çok sahip çıkacağım. Birisi durdursun bu saçmalığı. AB uyumasın ne olur?