Windows 11'de WhatsApp kesin olarak bozuk

Ella Freya

Üstün
Makaleler
1
Windows 10'da uygulamadan arama yaparken arama menüsü çıkıyor, Windows 11'de 10 saniye sonra geliyor.
Windows 10'da telefonda WP araması halihazırda çalıyorsa açabiliyorken, 11'de açamıyorsunuz.
Windows 10'da arama menüsü/HUD'u önceden geldiği için arama varken Alt Tab yapabiliyorken, 11'de o hub gelmeden Alt Tab yaparsanız mikrofonu kapatıyor.
Dediğim HUB:

Geçenlerde takılma vs. hakkında konusu açılmıştı sanırsam, bende de WhatsApp penceresini kapatırken anlık fena bir donma giriyor. Sıkıntılar var masaüstü uygulamasında.

Aramalar harici Web'de takılmak en mantıklısı şu sıralar.

Öncelikle geçmiş olsun, benzer sorunları ben de yaşadım hatta yeni aldığım kulaklığın iadesine kadar gidiyorum. Sana keşfettiğim bir sorunu paylaşayım.

Denetim masasından ses ayarlarını açıp oradan da mikrofon ayarlarını açtığın zaman, hiçbir ayar değiştirmezsen bile o anda sesin anında iletiliyor ve sorun yaşamıyorsun. O ekranı kapattığın anda mikrofon geç devreye girmeye başlıyor. Yani çok saçma ve mantıksız bir sorun ancak bunu denemeni öneririm.

İlgili ekran örneği;

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.webp
    13 KB · Görüntüleme: 77
Whatsapp'ın bilgisayar versiyonları her zaman arızalı oldu. Hiç stabil olduğunu hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…