Windows 11'deki saçma sorunlar

26225

Becerikli
Neden Windows 11'de hâlâ böyle saçma sorunlar var?

Masaüstündeki simgeleri yeniden boyutlandırırken kasma sorunu. (Windows 10'da yok)

Görev yöneticisindeki sütunları genişletirken kasma sorunu. (Windows 10'da yok)

Dosya Gezgini'ni açarken, adres çubuğunun bir süre görünmez olması. (Windows 10'da yok)

Birçoğunuz için bu sorunlar önemsiz gelebilir ama hepsi birleşince deneyimi gerçekten olumsuz hale getiriyor. Sizce bu kadar küçük sorunları neden düzeltmiyorlar? Haberleri mi yok, yoksa görmezden gelmeyi mi seçiyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ilk sorun saniyenin yarisi kadar bir surede uygulanmasi. Onu da sadece bir defa yaptigim icin onemsemedim. Her gun simge boyutu degistirmiyorum. Soylemesen hatirlamazdim muhtemelen. 2. ve 3. ile hic karsilasmadim.

Genelde bu tür ufak tefek hataları bilgisayarı yeni olanlar daha kolay fark eder. O sebeple sordum.
Yok, öyle takıntılı biri değilim de Windows 10 ile dual boot yaptığım için daha da göze batıyor.

Bence Microsoft, Windows için baktığı genel bakış açılarını değiştirdi. Şu anda daha çok arayüzü mobilize edip Copilot'u uygulamalarına entegre etmeye çalıştıklarını düşününce hatalara doğru düzgün önemsediklerini düşünmüyorum. Geçenlerde yaşanan SSD sorunlarında bile geçenki açılan konu olmasa çözülüp çözülmediğinden haberim olmayacaktı. Doğru düzgün kullanıcıları için attıkları bir adım yok ne yazık ki. Bu küçük detayları da o yönden pek önemsediklerini düşünmüyorum, oluyor ama normaldir diyerek geçiyorum şahsen.

Şu anda daha çok arayüzü mobilize edip Copilot'u uygulamalarına entegre etmeye çalıştıklarını düşününce hatalara doğru düzgün önemsediklerini düşünmüyorum.
Şu her uygulamaya Copilot'u entegre etmelerinden o kadar nefret ediyorum ki Notepad, Photos, Paint gibi uygulamaların 2022-2023 hallerini yüklüyorum direkt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…