Windows 11'den 10'a dönülür mü?

Dutch

Başarılı
Merhaba. Birkaç aydır Windows 11 kullanıyorum. Nedense bana daha yavaş geliyor arayüz. Bazen bir uygulamayı açınca donmalar oluyor(her zaman olmuyor ara sıra oluyor) son zamanlarda Wi-Fi kesilmesi yaşıyorum. Oyunlarda eskiden FPS düşüşü yaşamazdım ama şu an ekran kartım zorlanıyor gibi. Ekran kartım 3060 Ti. Atıyorum Windows 10 kullanırken 100 FPS aldığım oyundan şu an 80-85 arası FPS alıyorum. Sizce dönmeli miyim?
Sistemim.
  • i5 10400.
  • RTX 3060 Ti
  • 16 GB RAM.
  • 480GB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam illa geçmek istiyorsanız geçip sene sonuna kadar Windows 10'da kalabilirsiniz desteği kesildikten sonra Windows 11'e geçersiniz ki o zamana kadar Wi-Fi sorunu da çözülür. (FPS düşmesi konusunda bende aynı sorunu yaşıyordum PC'yi sıfırlayınca düzeliyordu)

Dön de bence geriye dönüş dosyalarıyla dönmek yerine format at.

15 gün önce yeni topladığım sistem deneme sürümü Windows 11 ile geldi. Geldiği gibi Windows 10 kurdum. Özellikle 24H2 sürümüyle ilgili çok şikayet var. Ekim'e kadar belki kullanılacak hale gelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son zamanlarda Wi-Fi kesilmesi gibi problemleri ben de yaşıyorum. Güncel kalmak her ne kadar iyi olsa da zaman zaman zorluklarına katlanmak gerekiyor. Windows 11'den devam.

3 yıldır aralıksız Windows 10 22H2 kullanıyorum. Güzel işletim sistemidir.

O sistemde sorun olmaması lazım ama kişisel deneyimlere göre değişebilir, geçebilirsiniz Windows 10'a. Ekim ayında desteğinin biteceğini hatırlatmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…