Windows 11'e geçilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jager
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 852
Ekran kartı: Palit 4060 Ti 16 GB jetstream.
İşlemci: R5 7500F.
Anakart: MSI Pro B650M-B AM5 DDR5.
Kasa: FSP CMT391m.
PSU: FSP Hyper 80+ Pro H3 650W.

Sorunlu çünkü Windows 10 kadar stabil değil.

Performans düşmez ama Windows 10'daki gibi arayüz hızı bulamazsın.

Windows 11 ilk çıktığında Windows 10 kadar etki veremedi çünkü insanlara, Windows 11 daha çok Mac'e benziyor deniliyordu görev çubuğu butonlarını en ortaya alabildiğimiz için. Sorgulanmasının sebebi bu. İnsanlar Windows 11 ilk çıktığında Windows 10 daha stabil neden geçelim diyorlardı. Geçenler de hep forumlarda olsun, videolarda olsun mavi ekran hatalarından, çökmelerden bahsediyorlardı. Bu sorular gayet normal.

Ben de yeni bilgisayarımı aldığımda Windows 11 kurdum. Gözümdeki tek eksisi, görev çubuğunu en üste koyamamak oldu. Hep orada kullanıyordum ben, Windows 10'da. Onun dışında evet, geçilir.

W11 25H2 5570 dev kullanıyorum, şu an iyi gibi.
Modlu ISO kurulum, RAM bosta 2 GB civarı

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).webp
    1,3 MB · Görüntüleme: 126
Herkesin aradığı başlat menüsü şeffaf.

Sag tık bile seffaf yaptım hocam. Acılısta rain vs oto zaten.
Diger turlu baslatı acınca sanki onumde kale kapısı var gibi hissetiriyor bana

Dosya Ekleri

• 1.webp
    388,5 KB · Görüntüleme: 119
Bence geçme, çok kötü. Kaynak kullanımı aşırı yüksek, Explorer.exe performansı kötü, dock da çok kötü. Zaten birçok kişi laglı olduğunu, Edge'in sistemi ele geçirdiğini ve zorla Microsoft uygulamalarının yüklü gelmesinden şikayetçi.

Linux kullandığım için demiyorum ha. Onun için desem komple Windows kullanma derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…