Windows 11'e geçilir mi?

Hocam Windows 10 yakın zamanda desteği bitecek. Windows 11 geçiş yapılabilir bence.

Güvenlik güncellemelerinin o kadar da büyük bir şey olduğunu düşünmüyorum, bilmediğin herhangi bir şeyi indirmediğin sürece değişen hiçbir şey yok ki Windows 7 döneminde de böyle kullanan çok fazla kişi vardı, 10 da hala kullanılabilir.

İstediğin kadar teknik bilgiye sahip ol, istediğin kadar indirdiğin şeylere dikkat et, virüs yeme ihtimalin her zaman var. Düzenli güvenlik güncellemelerini almayan bir cihaz, güvenli değildir. Windows 10'un desteği kesildiği an, hackerlar gece gündüz sistem açıklarını patlatacaklar.

Hocam güncellik her zaman iyidir zaten Windows 11 çıkalı 3 veya 4 yıl oldu. Ben şu an bir sıkıntısını görmedim doğrusu.

Hocam güncellik her zaman iyidir zaten Windows 11 çıkalı 3 veya 4 yıl oldu. Ben şu an bir sıkıntısını görmedim doğrusu.

Ben kendi fikrimce güvenlik güncellemelerini öyle ahım şahım bulmuyorum artık, Microsoft'un beceriksizliği midir yoksa ancak bu kadar mı oluyor bilmiyorum ama aradaki performans farkına güvenlik güncellemesi almamayı yeğlerim, evet güvenlik önemli ancak Microsoft'un kendi yaptığı güvenlik güncellemelerini başarısız buluyorum, ayrıca güvenlik güncellemesi almayan crack indirmeyen birinin öyle bir anda virüs yemesi de çok zordur ki öyle olsaydı Windows 7 kullanıcısının azalmasını bırak kimse kullanmazdı ki hala Toshiba Satellite laptopumda kullanıyorum.
Ayrıca Windows 11 hantal olmasından ziyade şu anlık gerekli bulmuyorum, Windows 11 de yapılan her şey 10 da daha iyi şekilde yapılabiliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…