Çözüldü Windows 11'e geçtikten sonra eski Windows dosyaları nasıl temizlenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

8bankai

Uzman
Dostlar öncelikle formatsiz yükseltmeyi seçerek Windows 11'e yükselttim diskleri kontrol ettiğimde Windows 10 da 150GB boş yerim var iken Windows 11'e gectigimde 110 GB boş yer olarak göstermekteydi Windows 11'in 40 GB'lik dosyası olduğunu düşünmüyorum ve bu eski Windows dosyalarını nasıl temizleyebilirim yardımcı olursanız sevinirm.

Çözüm
Disk Temizleme aracı ile temizleyebilirsin. Başlata Disk Temizleme yaz. Açılan ekranda Windows'un kurulu olduğu diski seç (Muhtemelen C'dir). Yine açılan ekranda sol alt taraftan Sistem dosyalarını temizle seçeneğini seç. Yine Windows'un kurulu olduğu diski seç. Ordan Önceki Windows yüklemesine tik at, tamama basıp silebilirsin.
Çok vaktim yok. O yüzden çok detay veremiyorum. Ama eski Windows dosyalarını silen aracın adını hemen yazayım: cleanmgr.exe

CMD, başlat araması veya çalıştır ile başlatabilirsin.

Disk Temizleme aracı ile temizleyebilirsin. Başlata Disk Temizleme yaz. Açılan ekranda Windows'un kurulu olduğu diski seç (Muhtemelen C'dir). Yine açılan ekranda sol alt taraftan Sistem dosyalarını temizle seçeneğini seç. Yine Windows'un kurulu olduğu diski seç. Ordan Önceki Windows yüklemesine tik at, tamama basıp silebilirsin.

Son düzenleme:
Çözüm

Teşekkür ederim hocam. İşiniz rast gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…