Çözüldü Windows 11'i Insider programı ile yükseltince nasıl Insider'dan çıkılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kadir Tınaz

Başarılı
Yer
Bolu
Arkadaşlar Windows 10'dan 11'e Windows Insider geliştirici sürümü ile geçtim. Şimdi kararlı sürüme nasıl geçerim?

Çözüm
Bu uygulama ile Insider'dan çıkmayı deneyelim:

Uygulama açılınca 4 yazıp sonrasında "Y" yazarak sistemi yeniden başlatın ve kontrol edin. Buna ek olarak hâlâ aynı sürümde kalacaksınız. Daha önceden kullanmadığınız bir eski sürüme geçmek için temiz kurulum gerekiyor.
Arkadaşlar Windows 10'dan 11'e Windows Insider geliştirici sürümü ile geçtim. Şimdi kararlı sürüme nasıl geçerim?

Başlangıç > Ayarlar > Windows Update > Windows Insider Program'ı ve sonra Önizleme derlemelerini almayı durdurma seçeneğini seçin.

Son düzenleme:
Bu uygulama ile Insider'dan çıkmayı deneyelim:

Uygulama açılınca 4 yazıp sonrasında "Y" yazarak sistemi yeniden başlatın ve kontrol edin. Buna ek olarak hâlâ aynı sürümde kalacaksınız. Daha önceden kullanmadığınız bir eski sürüme geçmek için temiz kurulum gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ben şimdi Windows 10'a geri döndüm İnsider programından ayrılıp windows 11'e tekrar yükselticem.

Sonunda yükselttim Windows versiyonuma bakabilir misiniz bir sorun var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…