Windows 11'in doğru bir şekilde kurulduğu nasıl tespit edilir?

28402

Çalışkan
İlk kez bir Windows kurdum. YouTube'dan izleyerek yapsam da doğru ve eksiksiz kurulduğundan tam emin olmak istiyorum, bunun için yapabileceğim bir test var mı veya dosyaları doğrulama gibi bir sistem falan?

3 saattir kullanıyorum, herhangi bir sıkıntısını görmedim. Şimdi oyun indiriyorum oyun testi yapmak için ama program indirirken internette gezinirken falan bir sıkıntı olmadı, bu durumda tamamen kusursuz bir kurulum olmuş diyebilir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her türlü doğru ve eksiksiz kurulmuştur, genede dosya bütünlüğünü doğrulamak için terminali yönetici olarak açıp;
sfc /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
komutlarını girebilirsiniz işlem bitince yeniden başlatırsınız her ikisi için.

Eğer güncellemeler yüklüyse, aktivasyon tamamsa, aygıt yöneticisinde sorun yoksa ve internette/gezinme, program yükleme veya oyun sırasında sorun yaşamadıysan Windows 11 doğru kurulmuş demektir.

Eğer güncellemeler yüklüyse, aktivasyon tamamsa, aygıt yöneticisinde sorun yoksa ve internette/gezinme, program yükleme veya oyun sırasında sorun yaşamadıysan Windows 11 doğru kurulmuş demektir.
Hiç bir sorun yaşamadım şuana kadar cs2 de 2 3 el attım bir şey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…