Merhaba, heves ettim ve Windows 11 yanına Windows 10 LTSC 2019 kurmak istiyorum. bcdedit komutu ile EFI dosyasını yedekledim. ISO'sunu da USB'ye yazdırdım. Şimdi Windows 11 EFI'sini silmemesi için ne yapmam gerek? Ayrıca Windows 11 Home lisansımı bozar mı?
Merhaba, heves ettim ve Windows 11 yanına Windows 10 LTSC 2019 kurmak istiyorum. bcdedit komutu ile EFI dosyasını yedekledim. ISO'sunu da USB'ye yazdırdım. Şimdi Windows 11 EFI'sini silmemesi için ne yapmam gerek? Ayrıca Windows 11 Home lisansımı bozarmı
Merak etme, lisansını bozmaz ama silmeden kurmak istiyorsan, orası olmaz yani bir şekilde yapılır ama çok uğraştırır. İstersen Windows 11'i sil, dual boot yap, öyle
Merhaba, heves ettim ve Windows 11 yanına Windows 10 LTSC 2019 kurmak istiyorum. bcdedit komutu ile EFI dosyasını yedekledim. ISO'sunu da USB'ye yazdırdım. Şimdi Windows 11 EFI'sini silmemesi için ne yapmam gerek? Ayrıca Windows 11 Home lisansımı bozar mı?
İlk format atarken Windows kurulacak disk silip yeni partion olusturacaksın.
Ayrılmamıs alsndan yine 2. Surumu kuracagın partion ayıracaksın ayrılmsmış alsnı da yedek vs yapacaksın.
Surekli kullanscagın ı 2. Yukleyeceksin.
İlk o acacsk.
1. (2.olarak kullanacagını yükleyeceksin) formatı atacaksin.
2. (PC açılınca ilk ve varsayılan açılmasını istediğin) formatlayacaksın.
İlk format atarken Windows kurulacak disk silip yeni partion olusturacaksın.
Ayrılmamıs alsndan yine 2. Surumu kuracagın partion ayıracaksın ayrılmsmış alsnı da yedek vs yapacaksın.
Surekli kullanscagın ı 2. Yukleyeceksin.
İlk o acacsk.
1. (2.olarak kullanacagını yükleyeceksin) formatı atacaksin.
2. (PC açılınca ilk ve varsayılan açılmasını istediğin) formatlayacaksın.