Detaylar
Kim cevapladı?Captain Levi
Yetkin
Direkt Windows 12'nin çıkması hatalı ki, daha Windows 11'i tam olarak adam edemediler.
Hehaje
Başarılı
- Makaleler
- 1
Windows 12 büyük ihtimalle ARM sistemler için geliştirilecek. TDP ve nm değerleri düşecek uzun kullanım süreleri sunacaktır. Ne kadar GB RAM'i bilmem ama ufs4.0 gibi yüksek verimlilikli bir depolama sistemi kullanır. Qualcomm yeni işlemcileri ile piyasaya girince her şey daha belli olacaktır.
ARM sistemler geliştirmeleri bence zor. Şu an doğru düzgün ARM kullanan sistem yok. Yeni ARM sistemler çıksa bile X86_64 kullanan dolu PC var. Onları kaybetmek istemeyebilir. Fakat ne yapacakları belli olmaz. Bir anda TPM zorunluluğu getirmeleri gibi belki yaparlar.
Bir şekilde Microsoft bazı eski bilgisayarları devreden çıkarmak isteyecektir 11 de olduğu gibi.
Sanal RAM olarak isteyecek galiba.
Zaten söylemiştim tekrar söylüyorum, kaynağa baktığınızda gerçekliği kayboluyor.Böyle bir şeyin olmasına %0,01 bile ihtimal vermiyorum.
Kaynağa dikkat etmemiştim. Görünce iyice koptum doğrusu.Zaten söylemiştim tekrar söylüyorum, kaynağa baktığınızda gerçekliği kayboluyor.