Zaten girilen haber de minimum 16 yazılmış da yine boş. 8'le de rahat çalışır, pek bir şey değişmeyecek zaten. Update gibi geliyor, her sene sürüm furyasına saracak Microsoft.
Cloud bazlı çalışması demek sunucu ücreti demek bunun içinde aylık Windows aboneliği getirirler. Abonelik olmadan yapay zeka isteyenler için bunu yapabilirler.
Ya tabi cloud bazlı çalışması gerekiyor, 32 GB RAM isteyen OS olursa millet hunharca güler ve aklı başında herhangi bir kullanıcı Maclere geçer.
Microsoft artık bir bulut şirketi, işletim sistemi değil ve üstte de dediğim gibi, kimsede RTX 6000li laptop alacak para yok, olan da Mac alıyor eğer amacı oyun ya da AI eğitmek değilse.
Olması imkansız bir olay için tartışıyoruz şu anda, yapamazlar. Direkt imkansız.
Averaj SDN yemin ederim.
Sdn böyle uçuk haberler yapmayi bayağı seviyor. Geçen böyle bir haber daha vardı yine. Normalde konu acmayacaktim ancak ilgi çekici bir haber olduğu için tartışmak istedim.
@Recep Baltaş hocam ben en çok sizin bu konudaki fikrinizi merak ediyorum açıkcası, bi fikriniz yoksa da iki gülmüş olursunuz umuduyla bi etiketleyeyim dedim.