Thanos Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 2.702 Çözümler 6 Beğeniler 2.182 6 Eylül 2024 #1 Windows 12'de FPS artıran ve görüntü kalitesini arttıran teknolojiler olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2024
Çözüm NexusTS 6 Eylül 2024 Thanos dedi: Windows 12'de FPS artıran ve görüntü kalitesini arttıran teknolojiler olur mu? Genişletmek için tıkla... Windows 11 için 24H2 ile Super Resolution gelecek daha geliştirilmiş versiyonu Windows 12 ile gelebilir.
Thanos dedi: Windows 12'de FPS artıran ve görüntü kalitesini arttıran teknolojiler olur mu? Genişletmek için tıkla... Windows 11 için 24H2 ile Super Resolution gelecek daha geliştirilmiş versiyonu Windows 12 ile gelebilir.
uyeadi Üstün Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 1.081 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 716 6 Eylül 2024 #2 Daha ne kadar olacak? DLSS var FSR var FG var. Artı 0 Eksi
Vadbav Başarılı Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.798 Çözümler 6 Beğeniler 1.267 6 Eylül 2024 #3 Thanos dedi: Windows 12'de FPS artıran ve görüntü kalitesini arttıran teknolojiler olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Artı 0 Eksi
Thanos dedi: Windows 12'de FPS artıran ve görüntü kalitesini arttıran teknolojiler olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz.
KS KS Thanos Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 2.702 Çözümler 6 Beğeniler 2.182 6 Eylül 2024 #4 uyeadi dedi: Daha ne kadar olacak? DLSS var FSR var fg var. Genişletmek için tıkla... Olmayacaksa, neden geçeyim güzel kardeşim? Ayrıca konunun cevabı bu değil konuyu tekrar okuyup ona göre yorum yap. Vadbav dedi: Olmaz. Genişletmek için tıkla... Olmazsa geçmeyede gerek yok. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
uyeadi dedi: Daha ne kadar olacak? DLSS var FSR var fg var. Genişletmek için tıkla... Olmayacaksa, neden geçeyim güzel kardeşim? Ayrıca konunun cevabı bu değil konuyu tekrar okuyup ona göre yorum yap. Vadbav dedi: Olmaz. Genişletmek için tıkla... Olmazsa geçmeyede gerek yok. Teşekkürler.
NexusTS Yetkin Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 590 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 492 6 Eylül 2024 #5 Thanos dedi: Windows 12'de FPS artıran ve görüntü kalitesini arttıran teknolojiler olur mu? Genişletmek için tıkla... Windows 11 için 24H2 ile Super Resolution gelecek daha geliştirilmiş versiyonu Windows 12 ile gelebilir. Artı 0 Eksi Çözüm
Thanos dedi: Windows 12'de FPS artıran ve görüntü kalitesini arttıran teknolojiler olur mu? Genişletmek için tıkla... Windows 11 için 24H2 ile Super Resolution gelecek daha geliştirilmiş versiyonu Windows 12 ile gelebilir.
KS KS Thanos Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 2.702 Çözümler 6 Beğeniler 2.182 6 Eylül 2024 #6 NexusTS dedi: Windows 11 için 24H2 ile Super Resolution gelecek daha geliştirilmiş versiyonu Windows 12 ile gelebilir. Genişletmek için tıkla... Super Resolution teknolojisini şu an da kullanabiliyor muyuz? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
NexusTS dedi: Windows 11 için 24H2 ile Super Resolution gelecek daha geliştirilmiş versiyonu Windows 12 ile gelebilir. Genişletmek için tıkla... Super Resolution teknolojisini şu an da kullanabiliyor muyuz?
Vadbav Başarılı Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.798 Çözümler 6 Beğeniler 1.267 6 Eylül 2024 #7 Thanos dedi: Olmayacaksa, neden geçeyim güzel kardeşim? Ayrıca konunun cevabı bu değil konuyu tekrar okuyup ona göre yorum yap. Olmazsa geçmeyede gerek yok. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Niye trip atiyon kanki Bill gates miyim ben Artı 0 Eksi
Thanos dedi: Olmayacaksa, neden geçeyim güzel kardeşim? Ayrıca konunun cevabı bu değil konuyu tekrar okuyup ona göre yorum yap. Olmazsa geçmeyede gerek yok. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Niye trip atiyon kanki Bill gates miyim ben
NexusTS Yetkin Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 590 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 492 6 Eylül 2024 #8 Thanos dedi: Super Resolution teknolojisini şu an da kullanabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Sanırım 24H2 sürümlerine özellik güncelleştirmesi ile tüm yenilikler eklenmişti buna SR'de dahil diye biliyorum ama bazı oyunlara desteği vardı ve çok da stabil olduğu söylenemez YouTube'da karşılaştırma videosunu görmüştüm balabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Thanos dedi: Super Resolution teknolojisini şu an da kullanabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Sanırım 24H2 sürümlerine özellik güncelleştirmesi ile tüm yenilikler eklenmişti buna SR'de dahil diye biliyorum ama bazı oyunlara desteği vardı ve çok da stabil olduğu söylenemez YouTube'da karşılaştırma videosunu görmüştüm balabilirsiniz.