KS KS Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 634 Çözümler 1 Beğeniler 133 24 Şubat 2026 #11 Caner Uncu dedi: Üstteki mesajda belirttiğim gibi, evet. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, 25H2 güncellemesinin gelmesini bekleyeceğim.
Caner Uncu dedi: Üstteki mesajda belirttiğim gibi, evet. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, 25H2 güncellemesinin gelmesini bekleyeceğim.
Astronotarda Üstün Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 2.915 Çözümler 22 Beğeniler 2.512 Yer Amphoreus 24 Şubat 2026 #12 Alparow dedi: Eki Görüntüle 229248 Büyük dediğim bu hocam. Genişletmek için tıkla... Görünüm:Kategori yerine liste yaparsanız liste haline dönecektir. Caner Uncu dedi: Size özel bir sorun değil, tasarım böyle. İlerleyen zamanlarda belki revize ederler. Genişletmek için tıkla... Bu tasarım bir tek bana gelmedi sanırım, sebebini bilmiyorum. Hala başlat menüm eskisi gibi.
Alparow dedi: Eki Görüntüle 229248 Büyük dediğim bu hocam. Genişletmek için tıkla... Görünüm:Kategori yerine liste yaparsanız liste haline dönecektir. Caner Uncu dedi: Size özel bir sorun değil, tasarım böyle. İlerleyen zamanlarda belki revize ederler. Genişletmek için tıkla... Bu tasarım bir tek bana gelmedi sanırım, sebebini bilmiyorum. Hala başlat menüm eskisi gibi.
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.836 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.212 Yer Çorum 24 Şubat 2026 #13 @Astronotarda, bana da yeni geldi hocam.
KS KS Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 634 Çözümler 1 Beğeniler 133 24 Şubat 2026 #14 Astronotarda dedi: Görünüm: Kategori yerine liste yaparsanız liste haline dönecektir. Bu tasarım bir tek bana gelmedi sanırım, sebebini bilmiyorum. Hala başlat menüm eskisi gibi. Genişletmek için tıkla... Liste haline çevirdiğimde tüm uygulamalar Windows 10 gibi aşağıya doğru sıralanıyor.
Astronotarda dedi: Görünüm: Kategori yerine liste yaparsanız liste haline dönecektir. Bu tasarım bir tek bana gelmedi sanırım, sebebini bilmiyorum. Hala başlat menüm eskisi gibi. Genişletmek için tıkla... Liste haline çevirdiğimde tüm uygulamalar Windows 10 gibi aşağıya doğru sıralanıyor.
Astronotarda Üstün Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 2.915 Çözümler 22 Beğeniler 2.512 Yer Amphoreus 24 Şubat 2026 #15 Alparow dedi: Liste haline çevirdiğimde tüm uygulamalar Windows 10 gibi aşağıya doğru sıralanıyor. Eki Görüntüle 229266 Genişletmek için tıkla... Evet normal olan da böyleydi zaten. O yüzden bunu yapmanızı önerdim.
Alparow dedi: Liste haline çevirdiğimde tüm uygulamalar Windows 10 gibi aşağıya doğru sıralanıyor. Eki Görüntüle 229266 Genişletmek için tıkla... Evet normal olan da böyleydi zaten. O yüzden bunu yapmanızı önerdim.
KS KS Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 634 Çözümler 1 Beğeniler 133 24 Şubat 2026 #16 Astronotarda dedi: Evet normal olan da böyleydi zaten. O yüzden bunu yapmanızı önerdim. Genişletmek için tıkla... Normalde böyle değildiki dosyalar sıralı halde üst bölgede duruyor alta ise en son eklenen en çok kullanılan uygulamalar geliyordu.
Astronotarda dedi: Evet normal olan da böyleydi zaten. O yüzden bunu yapmanızı önerdim. Genişletmek için tıkla... Normalde böyle değildiki dosyalar sıralı halde üst bölgede duruyor alta ise en son eklenen en çok kullanılan uygulamalar geliyordu.
Astronotarda Üstün Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 2.915 Çözümler 22 Beğeniler 2.512 Yer Amphoreus 24 Şubat 2026 #17 Alparow dedi: Normalde böyle değildiki dosyalar sıralı halde üst bölgede duruyor alta ise en son eklenen en çok kullanılan uygulamalar geliyordu. Genişletmek için tıkla... Uygulamalar hala üstte duruyor, Önerilenler sekmesi kaldırıldı sadece. O sekmeyi de çoğu kişi sevmemişti diye kaldırdılar sanırım. Listele seçeneği normale yakın, aynısı değil zaten.
Alparow dedi: Normalde böyle değildiki dosyalar sıralı halde üst bölgede duruyor alta ise en son eklenen en çok kullanılan uygulamalar geliyordu. Genişletmek için tıkla... Uygulamalar hala üstte duruyor, Önerilenler sekmesi kaldırıldı sadece. O sekmeyi de çoğu kişi sevmemişti diye kaldırdılar sanırım. Listele seçeneği normale yakın, aynısı değil zaten.
KS KS Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 634 Çözümler 1 Beğeniler 133 24 Şubat 2026 #18 Format attım, Denetim Masası çalışıyor, başlat menüsü eski haline döndü ancak Defender bildirimleri hala gelmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2026
Format attım, Denetim Masası çalışıyor, başlat menüsü eski haline döndü ancak Defender bildirimleri hala gelmiyor.