Windows 7, 2025'te kullanılabilir mi?

Kankam Windows 7 kuracağına gidersin GNU/Linux kur sonra Windows 7'e benzetirsin bu kadar? Windows 11'de olur ama daha çok özelleştirme için GNU/Linux daha iyi.

Kankam Windows 7 kuracağına gidersin GNU/Linux kur sonra Windows 7'e benzetirsin bu kadar? Windows 11'de olur ama daha çok özelleştirme için GNU/Linux daha iyi.

Hocam 11'den memnundum ama sanırım 11 için W7 skini indireceğim. Ayrıca bir kere Linux kullanmayı denedim ama resimdeki maymun gibi hissettim.

Dosya Ekleri

• 1754129969876.webp
    528,2 KB · Görüntüleme: 336
Ben bir çılgınlık yaptım ve Vista kullanıyorum. Bunun için masaüstü bile topladım DDR3 sistem.

1) vxkex ile güncell programları çalıştırabilirsiniz https://techolay.net/sosyal/konu/wi...ilen-programlari-calistirma-vxkex-ile.107754/
2) sistem özelliklerini belirtirseniz iyi olur.
3) Microsoft Security essentials kullanabilirsiniz.

Bu abiye rast geldim ama genel herkesin söylediği programları söylüyor ve Steam vs. ile ilgili info vermiyor.
Steam'in son sürümünü VxKex yardımıyla çalıştırabilirsiniz.

3) Ekran kartım ve diğer cihazlarımın driverlarını kurabilecek miyim?
RTX 30 serisi ekran kartına sahip olsaydınız, sorunuzun cevabı evet olurdu fakat RTX 40 serisinden bir ekran kartına sahip olduğunuz için cevap hayır. Nvidia'nın Windows 7 destekli çıkardığı son ekran kartı RTX 30 serisi.

pc 2010 veya 2011 modelse bence kullanılır zatem 2026 kadar güvenlik güncellemesi alıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…