makron 67 Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.220 Çözümler 12 Beğeniler 1.535 10 Mayıs 2025 #1 Çok ucuz olan, CS 1.6 oynatacak ve klavye/fare takılacak bir tablet arıyorum. Ayrıca SD kart slotu ve Bluetooth olması da çok iyi olur.
Çok ucuz olan, CS 1.6 oynatacak ve klavye/fare takılacak bir tablet arıyorum. Ayrıca SD kart slotu ve Bluetooth olması da çok iyi olur.
Asily 35 Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.852 Makaleler 10 Çözümler 17 Beğeniler 2.021 Yer Karabük 10 Mayıs 2025 #2 makron dedi: Çok ucuz olan, CS 1.6 oynatacak ve klavye/fare takılacak bir tablet arıyorum. Ayrıca SD kart slotu ve Bluetooth olması da çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Asus T100’ler vardı bir ara. Onlara bakılabilir. Ama tavsiyem Microsoft Surface’in eski modellerine bakmanız. Tam bütçe nedir?
makron dedi: Çok ucuz olan, CS 1.6 oynatacak ve klavye/fare takılacak bir tablet arıyorum. Ayrıca SD kart slotu ve Bluetooth olması da çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Asus T100’ler vardı bir ara. Onlara bakılabilir. Ama tavsiyem Microsoft Surface’in eski modellerine bakmanız. Tam bütçe nedir?