rpmb Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.168 Çözümler 11 Beğeniler 1.498 Yer mt_boot.c 10 Mayıs 2025 #1 Çok ucuz olan, CS 1.6 oynatacak ve klavye/fare takılacak bir tablet arıyorum. Ayrıca SD kart slotu ve Bluetooth olması da çok iyi olur.
Çok ucuz olan, CS 1.6 oynatacak ve klavye/fare takılacak bir tablet arıyorum. Ayrıca SD kart slotu ve Bluetooth olması da çok iyi olur.
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.450 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.773 Yer Karabük 10 Mayıs 2025 #2 rpmb dedi: Çok ucuz olan, CS 1.6 oynatacak ve klavye/fare takılacak bir tablet arıyorum. Ayrıca SD kart slotu ve Bluetooth olması da çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Asus T100’ler vardı bir ara. Onlara bakılabilir. Ama tavsiyem Microsoft Surface’in eski modellerine bakmanız. Tam bütçe nedir?
rpmb dedi: Çok ucuz olan, CS 1.6 oynatacak ve klavye/fare takılacak bir tablet arıyorum. Ayrıca SD kart slotu ve Bluetooth olması da çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Asus T100’ler vardı bir ara. Onlara bakılabilir. Ama tavsiyem Microsoft Surface’in eski modellerine bakmanız. Tam bütçe nedir?