CSM yok bilgisayarda ve Windows 7 kuracağım. Nedense her türlü denemeyi yaptım Windows 7 logosu tam açılırken dona kalıyor, nokta ışıklar çıkarken oluyor ve bunu çözemedim bir türlü.
UEFI Windows 7 denedim sadece başka bir kaynak bulamadım. Bıktım Windows 10 ve Windows 11'den, Linux kullanın demeyin 1 ay boyunca kullandım ve istediğim şeyleri hiçbirini yapamadım.
CSM yok bilgisayarda ve Windows 7 kuracağım. Nedense her türlü denemeyi yaptım Windows 7 logosu tam açılırken dona kalıyor, nokta ışıklar çıkarken oluyor ve bunu çözemedim bir türlü.
UEFI Windows 7 denedim sadece başka bir kaynak bulamadım. Bıktım Windows 10 ve Windows 11'den, Linux kullanın demeyin 1 ay boyunca kullandım ve istediğim şeyleri hiçbirini yapamadım.
CSM olmayan bir bilgisayara denk gelmedim. Modeli nedir bu bilgisayarın? Ayrıca kullandığın ISO'yu öncesinde güncelledin mi Integrate7 gibi bir script ile?
CSM olmayan bir bilgisayara denk gelmedim. Modeli nedir bu bilgisayarın? Ayrıca kullandığın ISO'yu öncesinde güncelledin mi ıntegrate7 gibi bir script ile?
Evet, UEFI Windows 7 kurulumu yapılabilir. Bunun için biraz modifikasyon gerekiyor sadece. Adım adım Integrate7 ile UEFI Windows 7 Kurulum USB'si Hazırlama | UEFI Class 3 (CSM'siz) Integrate7 komut dosyasını 7-Zip ile paketinden çıkarın. Şifre: Integrate2020 Uygun mimariye (x64 gibi) sahip...