HDD'nin içindeki verileri başka bir HDD ile kopyaladım. Windows 7'yi kurtarmakla aynı işlem mi? Yani fiziksel olarak Windows 7'nin içerisindeki dosyalara erişmek mi? Yoksa dosya olarak Windows 11'den erişmek mi? Sanırım kurtaramayacağım. Dosyaları indirmek için tıklayın: 06/21 WebFolder minidump dosyası.
HDD'nin içindeki verileri başka bir HDD ile kopyaladım. Windows 7'yi kurtarmakla aynı işlem mi? Yani fiziksel olarak Windows 7'nin içerisindeki dosyalara erişmek mi? Yoksa dosya olarak Windows 11'den erişmek mi? Sanırım kurtaramayacağım. Dosyaları indirmek için tıklayın: 06/21 WebFolder minidump dosyası.
Peki aktarmadığı bir şey olabilir mi? DMP dosyasından anlıyorsanız bakar mısınız? Çözülmez gibime geliyor. Hani bunu kurtarsak başka bir hata verebilir gibi düşünüyorum.
160 GB yetmez, bende 5 tane disk takılı. Benim amacım sunucu olarak çalıştırmaktı. Ama Windows 7 bile içinde bozulmuş. Zaten kablo vesaire almam gerekiyor. Windows 11 ve Windows 10 çalıştırabiliyordu. Çok eski sistem ama değmez gibi geliyor. Sunucu olarak çalışsa da ne yapabilirim ki, onu bilmiyorum. Mail sunucusu olsa iyi olurdu ama.