Aynı sistemin E7400'lü hali var bende, HD3650 takılı. 2016 LTSB kur geç. Ben kurtuldum sayılır bu sistemden darısı başına.
Zaten Windows 7 güvenli değil.Milattan önceden kalma bilgisayarın sürücülerini nereden bulacağım? İnternete de bağlanmıyor ayrıca ethernet kablosu bağlı olmasına rağmen.
Zaten Windows 7 güvenli değil.
Siz bir de modlu kurdunuz.
Linux kullanmıyorsanız Windows'un kendi hafif sürümlerini kullanın.
Hafif sürümleri şunlar;
Windows Thin PC.
Windows embedded posready 7.
İkinci bahsettiğüm hala güvenlik güncellemeleri alıyor. Güvenlidir yani. Ama uygulama desteği azalıyor.
Benim tavsiyem hafif bir Linux dağıtımı kurun. Xubuntu, eski sistemler için iyidir.
O da hafiftir.Hocam Lubuntu'nun tasarımı bana daha hoş geliyor. Hafif midir o da Xubuntu kadar?
Milattan önceden kalma bilgisayarın sürücülerini nereden bulacağım? İnternete de bağlanmıyor ayrıca Ethernet kablosu bağlı olmasına rağmen.
Windows Embedded POSReady 7'yi kullandım. Hatanız var hafif değil. Zaten çok az bilinmekte. Bu sisteme 7 Lite felan değil 8.1 SL 64 Bit KingHaze Performance kurun rahat edin. En son sürüm desteklenen Chrome yada Firefox hala yeterli. İnternette gezersin o sistemle.Zaten Windows 7 güvenli değil.
Siz bir de modlu kurdunuz.
Linux kullanmıyorsanız Windows'un kendi hafif sürümlerini kullanın.
Hafif sürümleri şunlar;
Windows Thin PC.
Windows Embedded POSReady 7.
İkinci bahsettiğüm hala güvenlik güncellemeleri alıyor. Güvenlidir yani. Ama uygulama desteği azalıyor.
Benim tavsiyem hafif bir Linux dağıtımı kurun. Xubuntu, eski sistemler için iyidir.