Windows 7 masaüstünüzü paylaşın

Steam çalışıyor mu ya?

Internet Archive'de Windows 7/8 destekleyen Steam sürümleri görmüştüm muhtemelen ondan.

Evet hocam, çalışıyor ama Internet Archive'da artık sunucu hataları aldığım için başka bir portlanmış Steam kullanıyorum. Sistemim Windows 11'e yetiyor, gayet akıcı oluyor ama Windows 7 kadar iyi değil. 11 Windows 7 kurunca FPS falan da arttı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç ay önce aktif olarak kullanıyordum, ancak şimdi Linux’a geçtim

Şu aralar cok yogunum, yogunlugum gecsin bende Windows 7'ye donmeyi düşünüyorum hocam. Bayılıyorum 7'ye.

Hocam zaten vaktiniz varsa 7 kullanın bence çünkü biraz uğraştırıcı ben Enterprise sürümünü kurdum stabil ve güncellemelerle de o ucube Microsoft Edge gelmedi.

Ben hala bu çağ dışı eski sistemimde retro oyun arşivi için Windows 7 kullanıyorum ve internetten izole

Dosya Ekleri

• Windows 7.webp
    1,1 MB · Görüntüleme: 172
  • Windows 7 sistem özellikleri.webp
    240,6 KB · Görüntüleme: 152
Ben hala bu çağ dışı eski sistemimde retro oyun arşivi için Windows 7 kullanıyorum ve internetten izole.

Niye internete bağlamadınızki hocam eğer sistemi dikkatli kullanırsanız sorun yaşatmaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…