Windows 7 mi Win 8.1 mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KeremxKesgin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 276
  • Etiketler Etiketler
    win7

KeremxKesgin

Gelişen
Cihaz
Casper
Arkadaşlar çok sevdiğim bir abimin Laptop'una format atacağım ancak bilgisayarcıya götürtmeyi engelledim. Windows 7 atarsam Chrome ve internet Wi-Fi problemi olur diye makale okudum ve kafam karıştı. Laptop Casper ve klavye bölümünde Windows 8 yazıyordu. Windows 7 Ultimate mi kurmalıyım yoksa Windows 8.1 mi? Şu an işletim sistemi Windows 7. sizlerden ricam kasmayan rahat olacak işletim sistemin ISO dosyasının linkini atar mısınız? Yoksa direk Windows 7 yazıp herhangi bir Ultimate ISO dosyasını indireyim mi?

Ne kadar eski bu laptop işlemcisi ve SSD, RAM durumu ne?

Kıymetli dostum inan bilgi alamadım her şey ani gelişti. Evdeyken Rufus'la yazdırmam gerek USB'yi.

Windows 10 LTSC 2016. Artık altı sürümlerin desteği sıkıntı. Uğraştırır kısaca sizi. LTSC 2015 Kurabilirsiniz eğer 2016 Kasarsa. Hafif sürümlerdir.
Teşekkür ederim dostum cevabınız için.

Windows 10 LTSC 2016. Artık altı sürümlerin desteği sıkıntı. Uğraştırır kısaca sizi. LTSC 2015 Kurabilirsiniz eğer 2016 Kasarsa. Hafif sürümlerdir.
Bence de LTSB 2016 sürümü iyidir.
Çok zayıf bir netbook'a kurdum, N3450 işlemcili, gayet verim alıyorum.

Özelliklerine göre değişir. Çok kötüyse Windows 7 kur, ortalamaysa 8.1 kurabilirsiniz. Destek konusunu çok takma ben bile zamanında Windows XP'yi 5-6 sene kullandım 2018'e kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…