Windows 7 mi Windows 8.1 mi?

hızlı başlat özelliğinin düzgün çalıştığı tek windows sürümü zaten.
Zamanında donanımım windows 10 a yetmezken Windows 7 den 8.1 e geçince hiç 7 yi aramadım bir daha.
Harika bir işletim sistemi.

Benim Windows 8.1'deki en büyük sorunum driver kuramıyordum resmen deliye döndükten sonra denemeyi iptal ettim ve 8.1 benim için rafa kalktı.
Bu yorum aşırı taraflı ve yanlış olmuş. Sürücü sorunları Windows 8'in ilk derlemelerinde vardı. 8.1 zamanında böyle sorunlar yoktu.

Bu yorum aşırı taraflı ve yanlış olmuş. Sürücü sorunları Windows 8'in ilk derlemelerinde vardı. 8.1 zamanında böyle sorunlar yoktu.

Kişisel bir şekilde anlatacağını söyledim hocam bu benim sorunum her yerde forumlara sordum ama bir türlü driver kuramadım yaşadığım sorunu inkar mı etmemi istiyorsunuz.

Kişisel bir şekilde anlatacağını söyledim hocam bu benim sorunum her yerde forumlara sordum ama bir türlü driver kuramadım yaşadığım sorunu inkar mı etmemi istiyorsunuz.
driver konusunda problem çektiğimi hiç hatırlamıyorum.
windows 8 de yaşabilirsiniz ama 8.1 de windows 7 driverları zaten çalışıyor aygıt yoneticisi üzerinden kurulabiliyor.

Driver konusunda problem çektiğimi hiç hatırlamıyorum.

Ben sadece yaşadığım olaydan bahsettim hocam driver sorunu var driver kurulmuyor 8.1 de diye bir şey yazmadım

driver konusunda problem çektiğimi hiç hatırlamıyorum.
windows 8 de yaşabilirsiniz ama 8.1 de windows 7 driverları zaten çalışıyor aygıt yoneticisi üzerinden kurulabiliyor.
Emin olun bu saydığınız her şeyi denedim ama kuramadım neyse konumuz o değil hocam konu sapıyor

Windows 7, yeni ve güncel olarak, 11 yerine çıksaydı muhtemelen bu donanımlarda en verimli ve performanslı işletim sistemi olurdu.

Windows 11 LTSC kullanıyorum, ancak Windows 7 diyorum. Yıllarca 2022 yılıda dahil Windows 7 kullandım. O kadar iyi bir işletim sistemiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…