Windows 7 nasıl modlanır?

TRSancakTR

Başarılı
Merhaba, Windows 7'yi modlamak istiyorum. NTLite diye bir program varmış. Bu program ile Windows'ları modlayabiliyormuşuz. Mod yapmak bilgisayarda çok yer kaplar mı?

Hocam ben zamanında NTLite ile bayağı uğraşmıştım Windows 7 ve Windows 10 için kendi ısolarımı hazırlıyordum o yüzden çok kafanıza takılacak bir durum değil programın kendisi çok yer kaplamıyor asıl yer kullanan kısım üzerinde çalıştığınız Windows ISO'su ve işlem sırasında oluşturduğu geçici dosyalar oluyor benim hatırladığım kadarıyla rahat çalışmak için 15 20 GB boş alan fazlasıyla yetiyordu işlem bittikten sonra geçici dosyaları silince o alan da geri boşalıyor kısacası sırf modlama yapacağım diye yüzlerce GB boş alan ayırmanız gerekmiyor yeterli boş alanınız varsa rahat rahat çalışabilirsiniz sadece orijinal ISO'yu yedeklemeyi unutmayın yanlış bir bileşen silerseniz baştan düzenlemek daha kolay oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…