Çözüldü Windows 7 XTEND nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zodiac

Uzman
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi Windows 7 xtend nasıl kurulur ISO dosyası var mı? Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Çözüm
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi Windows 7 xtend nasıl kurulur ISO dosyası var mı? Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Çözüm
Teşekkür ederim

Ben geçen bu sistemi MBR olarak yapılandırılmış Ventoy'a attım %75 de hata kodu verdi. Kodun resmini çekmeyi unuttum. Acaba eksik bir şey mi yaptım.

Ben geçen bu sistemi MBR olarak yapılandırılmış Ventoy'a attım %75 de hata kodu verdi. Kodun resmini çekmeyi unuttum. Acaba eksik bir şey mi yap

Ben geçen bu sistemi MBR olarak yapılandırılmış Ventoy'a attım %75 de hata kodu verdi. Kodun resmini çekmeyi unuttum. Acaba eksik bir şey mi yaptım.
Eve gidince virtual boxda kurmayı deniyecem. Olursa yazarım.

Rufusla isoyu yazdırınca problem olmuyor. Virtualbox'da çalıştırdım. Yüklemesini yaptı. Şu an bilgiler istiyor, kuruyorum

Dosya Ekleri

• IMG-20241025-WA0027.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 110
Son düzenleme:
Eve gidince Virtual boxda kurmayı deneyeceğim. Olursa yazarım.

Rufus'la ISO'yu yazdırınca problem olmuyor. VirtualBox'da çalıştırdım. Yüklemesini yaptı. Şu an bilgiler istiyor, kuruyorum.

Teşekkür ederim verdiğin bilgi için Rufus'un hangi sürümünü kullandın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…