Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi Windows 7 xtend nasıl kurulur ISO dosyası var mı? Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
XTEND7_RELEASE_2024_FINAL.iso
drive.google.com
Merhaba arkadaşlar, neredeyse 4 ay oldu. Windows 7 extended kernel projesini duyuralı. Bugün artık uzun zamandır üzerinde çalıştığımız o proje tammlandı.
Projede beni, bizi şu ana kadar destekleyen herkese sonsuz kere teşekkür ediyorum.
Projede beni, bizi şu ana kadar destekleyen herkese sonsuz kere teşekkür ediyorum.
İşte ISO'nun temel özellikleri
- Extended kernel.
- Xtend toolbox.
- Özelleştirilmiş ve araç eklenmiş kurulum ekranı.
- Hazır gelen katılımsız programlar.
- Class 2 UEFI desteği.
- Esu Update'leri ile birlikte gelen ISO dosyası (güncelleştirmelerin Windows Update üzerinden yapılması gerekmektedir)
- USB 3.0 ve NVMe driverları hazır...
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi Windows 7 xtend nasıl kurulur ISO dosyası var mı? Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
XTEND7_RELEASE_2024_FINAL.iso
drive.google.com
Merhaba arkadaşlar, neredeyse 4 ay oldu. Windows 7 extended kernel projesini duyuralı. Bugün artık uzun zamandır üzerinde çalıştığımız o proje tammlandı.
- Extended kernel.
- Xtend toolbox.
- Class 2 UEFI desteği.
- Esu Update'leri ile birlikte gelen ISO dosyası (güncelleştirmelerin Windows Update üzerinden yapılması gerekmektedir)
Teşekkür ederimXTEND7_RELEASE_2024_FINAL.iso
drive.google.com
- Extended kernel.
- Xtend toolbox.
- Class 2 UEFI desteği.
Ben geçen bu sistemi MBR olarak yapılandırılmış Ventoy'a attım %75 de hata kodu verdi. Kodun resmini çekmeyi unuttum. Acaba eksik bir şey mi yap
Eve gidince virtual boxda kurmayı deniyecem. Olursa yazarım.Ben geçen bu sistemi MBR olarak yapılandırılmış Ventoy'a attım %75 de hata kodu verdi. Kodun resmini çekmeyi unuttum. Acaba eksik bir şey mi yaptım.
Rufusla isoyu yazdırınca problem olmuyor. Virtualbox'da çalıştırdım. Yüklemesini yaptı. Şu an bilgiler istiyor, kuruyorumBen geçen bu sistemi MBR olarak yapılandırılmış Ventoy'a attım %75 de hata kodu verdi. Kodun resmini çekmeyi unuttum. Acaba eksik bir şey mi yaptım.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Eve gidince Virtual boxda kurmayı deneyeceğim. Olursa yazarım.
Rufus'la ISO'yu yazdırınca problem olmuyor. VirtualBox'da çalıştırdım. Yüklemesini yaptı. Şu an bilgiler istiyor, kuruyorum.
Teşekkür ederim verdiğin bilgi için Rufus'un hangi sürümünü kullandın.