Çözüldü Windows 7'de DX12 destekli oyunlar nasıl oynanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Art The Clown

Üstün
Arkadaşlar, biliyorsunuz Windows 7 de DX12 desteği yok. DX12 oyunlar nasıl oynanır Windows 7'de?

Çözüm
Windows 7'de DirectX 12 (DX12) desteği bulunmamakta. DX12, Windows 10'a özel bir teknoloji ve Windows 7'de resmi olarak desteklenmemekte. Bu nedenle DX12 gerektiren oyunlar Windows 7 üzerinde doğrudan çalıştırılamaz.
Windows 7'de DirectX 12 (DX12) desteği bulunmamakta. DX12, Windows 10'a özel bir teknoloji ve Windows 7'de resmi olarak desteklenmemekte. Bu nedenle DX12 gerektiren oyunlar Windows 7 üzerinde doğrudan çalıştırılamaz.

Çözüm
Bazı oyunları (WoW gibi) emulasyon ile oynayabilirsin ancak gerçek bir DX12 desteği olmaz.
Windows 10 ve yukarısını kullanman gerekir.

DX12 destekleyen bir GPU'nuz varsa Windows 10'a geçmeniz gerekirdi zaten. Windows 7'de oynayamazsınız.

DX12 destekleyen ekran kartın varsa neden W7 kullanıyorsunki ben en çok onu merak ettim cevapsa hayır oynayamazsın Recep abinin dediği gibi Windows 10'a özel.

Anladım hocam asıl sorum oynamak için bir çare yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…