Real Başarılı Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 63 Beğeniler 1 30 Ağustos 2024 #1 Windows 7 kullanıyorum, Windows 10'a ISO dosyası ile geçmek istiyorum fakat Rufus Windows 7'de çalışmıyor. Ne yapacağım?
Windows 7 kullanıyorum, Windows 10'a ISO dosyası ile geçmek istiyorum fakat Rufus Windows 7'de çalışmıyor. Ne yapacağım?
Çözüm Barış 30 Ağustos 2024 Real dedi: Tamam şu anda Rufus açılıyor. Fakat şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu video yardımcı olabilir (bazı ayarlar sizin Rufus sürümünüzde olmayabilir, onları seçmeseniz de olur):
Real dedi: Tamam şu anda Rufus açılıyor. Fakat şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu video yardımcı olabilir (bazı ayarlar sizin Rufus sürümünüzde olmayabilir, onları seçmeseniz de olur):
9 9573 Becerikli Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 523 Çözümler 8 Beğeniler 173 30 Ağustos 2024 #2 Real dedi: Windows 7 kullanıyorum, Windows 10'a ISO dosyası ile geçmek istiyorum fakat Rufus Windows 7'de çalışmıyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Ne hatası alıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Real dedi: Windows 7 kullanıyorum, Windows 10'a ISO dosyası ile geçmek istiyorum fakat Rufus Windows 7'de çalışmıyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Ne hatası alıyorsunuz?
Barış 58 Techolay Yönetici Gelişen Oyun Yıldızlar Nişanı Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 2.209 Makaleler 22 Çözümler 190 Beğeniler 5.987 30 Ağustos 2024 #3 Rufus'un son sürümleri Windows 7'yi desteklemiyor, Rufus'un Windows 7'yi en son desteklediği sürüm v3.22. Buradan indirebilirsiniz: https://github.com/pbatard/rufus/releases/download/v3.22/rufus-3.22.exe Artı 2 Eksi
Rufus'un son sürümleri Windows 7'yi desteklemiyor, Rufus'un Windows 7'yi en son desteklediği sürüm v3.22. Buradan indirebilirsiniz: https://github.com/pbatard/rufus/releases/download/v3.22/rufus-3.22.exe
3 3428 Çalışkan Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 97 Beğeniler 43 30 Ağustos 2024 #4 Real dedi: Windows 7 kullanıyorum, Windows 10'a ISO dosyası ile geçmek istiyorum fakat Rufus Windows 7'de çalışmıyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Direk ISO dosyasına tıkla Windows 10 indirir indirincede oradan Rufus'u çalıştırıp temiz format atarsın. Artı 0 Eksi
Real dedi: Windows 7 kullanıyorum, Windows 10'a ISO dosyası ile geçmek istiyorum fakat Rufus Windows 7'de çalışmıyor. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Direk ISO dosyasına tıkla Windows 10 indirir indirincede oradan Rufus'u çalıştırıp temiz format atarsın.
KS KS Real Başarılı Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 63 Beğeniler 1 30 Ağustos 2024 #5 9573 dedi: Ne hatası alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Direkt açılmıyor. 3428 dedi: Direk ISO dosyasına tıkla Windows 10 indirir indirincede oradan Rufus'u çalıştırıp temiz format atarsın. Genişletmek için tıkla... ISO Dosyası açılmıyor, Açılınca bu geliyor.. Barış dedi: Rufus'un son sürümleri Windows 7'yi desteklemiyor, Rufus'un Windows 7'yi en son desteklediği sürüm v3.22. Buradan indirebilirsiniz: https://github.com/pbatard/rufus/releases/download/v3.22/rufus-3.22.exe Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Artı 0 Eksi
9573 dedi: Ne hatası alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Direkt açılmıyor. 3428 dedi: Direk ISO dosyasına tıkla Windows 10 indirir indirincede oradan Rufus'u çalıştırıp temiz format atarsın. Genişletmek için tıkla... ISO Dosyası açılmıyor, Açılınca bu geliyor.. Barış dedi: Rufus'un son sürümleri Windows 7'yi desteklemiyor, Rufus'un Windows 7'yi en son desteklediği sürüm v3.22. Buradan indirebilirsiniz: https://github.com/pbatard/rufus/releases/download/v3.22/rufus-3.22.exe Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim.
Hu tao 45 Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 685 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 325 Yer Teyvat 30 Ağustos 2024 #6 Real dedi: Direkt açılmıyor. Eki Görüntüle 78964 ISO dosyası açılmıyor, açılınca bu geliyor. Deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını 7 ZIP'ya da RAR ile açabilirsin Windows 7 ISO dosyalarını açmayı desteklemiyor. İsterseniz winsetupfrom USB ile yazdırmayı deneyin Rufus'tan sonra onu öneririm. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2024 Artı 1 Eksi
Real dedi: Direkt açılmıyor. Eki Görüntüle 78964 ISO dosyası açılmıyor, açılınca bu geliyor. Deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını 7 ZIP'ya da RAR ile açabilirsin Windows 7 ISO dosyalarını açmayı desteklemiyor. İsterseniz winsetupfrom USB ile yazdırmayı deneyin Rufus'tan sonra onu öneririm.
KS KS Real Başarılı Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 63 Beğeniler 1 30 Ağustos 2024 #7 Barış dedi: Rufus'un son sürümleri Windows 7'yi desteklemiyor, Rufus'un Windows 7'yi en son desteklediği sürüm v3.22. Buradan indirebilirsiniz: https://github.com/pbatard/rufus/releases/download/v3.22/rufus-3.22.exe Genişletmek için tıkla... Tamam şu anda Rufus açılıyor. Fakat şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Hu tao dedi: ISO dosyasını 7 ZIP'ya da RAR ile açabilirsin Windows 7 ISO dosyalarını açmayı desteklemiyor. İsterseniz winsetupfrom USB ile yazdırmayı deneyin Rufus'tan sonra onu öneririm. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim? Artı 0 Eksi
Barış dedi: Rufus'un son sürümleri Windows 7'yi desteklemiyor, Rufus'un Windows 7'yi en son desteklediği sürüm v3.22. Buradan indirebilirsiniz: https://github.com/pbatard/rufus/releases/download/v3.22/rufus-3.22.exe Genişletmek için tıkla... Tamam şu anda Rufus açılıyor. Fakat şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Hu tao dedi: ISO dosyasını 7 ZIP'ya da RAR ile açabilirsin Windows 7 ISO dosyalarını açmayı desteklemiyor. İsterseniz winsetupfrom USB ile yazdırmayı deneyin Rufus'tan sonra onu öneririm. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim?
Barış 58 Techolay Yönetici Gelişen Oyun Yıldızlar Nişanı Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 2.209 Makaleler 22 Çözümler 190 Beğeniler 5.987 30 Ağustos 2024 #8 Real dedi: Tamam şu anda Rufus açılıyor. Fakat şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu video yardımcı olabilir (bazı ayarlar sizin Rufus sürümünüzde olmayabilir, onları seçmeseniz de olur): Artı 1 Eksi Çözüm
Real dedi: Tamam şu anda Rufus açılıyor. Fakat şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu video yardımcı olabilir (bazı ayarlar sizin Rufus sürümünüzde olmayabilir, onları seçmeseniz de olur):
Hu tao 45 Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 685 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 325 Yer Teyvat 30 Ağustos 2024 #9 Bu videodaki gibi yapabilirsin ama hocam BIOS'unuz eski ise MBR, UEFI ise GPT yazdırın. Artı 0 Eksi
Kerim Demirkaynak Uzman Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 704 Çözümler 4 Beğeniler 615 Yer Düzce 30 Ağustos 2024 #10 Ventoy deneyebilirsiniz. Artı 2 Eksi