Real Başarılı Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 63 Beğeniler 1 30 Ağustos 2024 #1 Windows 7 kullanıyorum, Windows 10'a ISO dosyası ile geçmek istiyorum fakat Rufus Windows 7'de çalışmıyor. Ne yapacağım?
Windows 7 kullanıyorum, Windows 10'a ISO dosyası ile geçmek istiyorum fakat Rufus Windows 7'de çalışmıyor. Ne yapacağım?
Çözüm Barış 30 Ağustos 2024 Real dedi: Tamam şu anda Rufus açılıyor. Fakat şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu video yardımcı olabilir (bazı ayarlar sizin Rufus sürümünüzde olmayabilir, onları seçmeseniz de olur):
Real dedi: Tamam şu anda Rufus açılıyor. Fakat şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu video yardımcı olabilir (bazı ayarlar sizin Rufus sürümünüzde olmayabilir, onları seçmeseniz de olur):
MasterSlenderTR Üstün Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 861 Makaleler 4 Çözümler 11 Beğeniler 1.372 30 Ağustos 2024 #11 Barış dedi: Rufus'un son sürümleri Windows 7'yi desteklemiyor, Rufus'un Windows 7'yi en son desteklediği sürüm v3.22. Genişletmek için tıkla... Windows 7 ile uyumlu son sürüm Rufus kullanabilmek için bu proje mevcut: GitHub - Smu1zel/rufus-7 at v4.6_WIP Artı 1 Eksi
Barış dedi: Rufus'un son sürümleri Windows 7'yi desteklemiyor, Rufus'un Windows 7'yi en son desteklediği sürüm v3.22. Genişletmek için tıkla... Windows 7 ile uyumlu son sürüm Rufus kullanabilmek için bu proje mevcut: GitHub - Smu1zel/rufus-7 at v4.6_WIP