Çözüldü Windows 7'den 10'a geçerken siyah ekranda kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

asyayyayay

Çalışkan
Selam arkadaşlar,

Windows 7'den 10'a geçmek için bazı videolar izledim. Bir videodaki adımları takip ederek Microsoft'un sitesinden dosyayı indirdim ve kuruluma başladım. Kurulum iyi gidiyordu; bilgisayar birkaç kez yeniden başladı. Ancak, %30 civarında iken siyah ekran çıktı ve 20-30 dakikadır bekliyorum ama hiçbir şey olmadı. İnternetten bazı kısayollar denedim ama yine de işe yaramadı. Bazı forumlarda temiz kurulum yapmam gerektiği söylenmiş ama temiz kurulumun ne olduğunu tam olarak anlamadım. Anlatabilecek biri varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

(RAM'im 4 GB, ekran kartım muhtemelen GT 9600 ama emin değilim. İşlemcimi bilmiyorum çünkü bilgisayar siyah ekranda kaldığı için kontrol edemiyorum. Yetersiz bilgi için üzgünüm.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz kurulum demek diski tamamen sıfırlayıp baştan işletim sistemi kurmaya denir. Elinde format flashı olması lazım. Flashı takıp formata gireceksin diski seçip biçimlendirip sıfırdan Windows’u kuracaksın.

Evet.
1720513890529.webp

Daha detaylı bilgi verirseniz yardımcı olabilirim bu ekran ne zaman çıktı yeniden başlatmadan sonra mı yani tam olarak nerede çıktı bu hata.

Geri
Yukarı Alt