Windows 8.1 kurarken boot menüsünde kalıyor

swattuka

Uzman
Format attım, birkaç tane daha konu gördüm ancak işe yaramıyor. Windows 8.1 kurmam gerekiyor. Internet Archive ve Massgravel üzerinden ISO’ları defalarca farklı USB’lere yazdırıp denedim. Tüm diski sildim ve kuruluma bıraktım, yeniden başlatma sürecine kadar her şey normal ilerliyor ama sonrasında tekrar format menüsüne yönlendiriyor. Flash belleği çıkarırsam, boot menüsünden Windows kurduğum hard diski seçtiğimde herhangi bir başlatma olmuyor ve tekrar boot menüsünde kalıyor cihaz. Ne yapmalıyım? Sabahtan beri uğraşıyorum, bir format atamadım. Cihazda başka disk yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bir yöntem önerebilirim sana. Bilgisayarının hardiskini başka bir bilgisayara USB ile bağla. Sonra Rufus programıyla imaj seçeneği kısmını Windows TO GO yap tamamlandıktan sonra hardiskini bilgisayarına bağla sorunun yüksek ihtimalle çözülür. Ayarlarını muhakkak kendi bilgisayarına göre yap not: disk düzeni kısmında eski bilgisayar için MBR yeni nesil bilgisayarlar için CPT olarak değiştirmeyi unutma bir de eğer hardiskini program görmezse gelişmiş sürücü özellikleri altındaki diskleri listele kısmını işaretlemelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…