Makaleler
19
Yer
Rusya, St.Petersburg
Selam arkadaşlar, şu 3 haftadır Windows 7'de yaşadığım sorunlar beni delirtti, 8.1'de iken 30 saniyede açılıp kendine gelen sistemin 7'de açılması ve kendine gelmesi 10-15 dakikayı buluyor. E sonuç olaraksa format artık kaçınılmaz gibi. Yarın 8.1 kurmayı planlıyordum ancak size de sorayım dedim, sizce hangisi kurulmalı? 8.1 mi 10 LTSC mi? Benim bilgisayar en iyi 8.1'de çalışıyor vallahi, ondan 8.1 Pro veya Home kurarım yüksek ihtimal, veya eskisi gibi Dual Boot yaparım 8.1'i 10 LTSC ile bilemiyorum. Hem biraz fikrinizi alma hem de biraz tartışma amacıyla açtım bu konuyu aslında.

Selam arkadaşlar, şu 3 haftadır Windows 7'de yaşadığım sorunlar beni delirtti, 8.1'de iken 30 saniyede açılıp kendine gelen sistemin 7'de açılması ve kendine gelmesi 10-15 dakikayı buluyor. E sonuç olaraksa format artık kaçınılmaz gibi. Yarın 8.1 kurmayı planlıyordum ancak size de sorayım dedim, sizce hangisi kurulmalı? 8.1 mi 10 LTSC mi? Benim bilgisayar en iyi 8.1'de çalışıyor vallahi, ondan 8.1 Pro veya Home kurarım yüksek ihtimal, veya eskisi gibi Dual Boot yaparım 8.1'i 10 LTSC ile bilemiyorum. Hem biraz fikrinizi alma hem de biraz tartışma amacıyla açtım bu konuyu aslında.
IoT LTSC 2021. 2032'ye kadar desteği var.

Windows 10 LTSC kurmalısın. Program desteği olarak çok geniş.

IoT LTSC 2021. 2032'ye kadar desteği var.
Zaten loT LTSC diyecektim kusura bakmayın. 2019 kurarım kurarsam 2021 de rahat edemiyorum fakat 8.1 de manyak hızlı çalışıyor. Neyse sanırım dual boot yapacağım.
Windows 10 LTSC kurmalısın. Program desteği olarak çok geniş.
Şu anda aklımda performans daha büyük bir yer kaplıyor hocam ya, sanırsam eskisi gibi dual boot yapacağım bu arada.

Eski ve yorgun laptopumda bir süre Windows 8.1 embedded ındustry kullanmıştım. Çok hafif ve akıcı bir sistem. Gereksiz metro uygulamaları yok. İsteğe göre yüklenebiliyor.