Windows 8.1 ürün anahtarı istemesi

cansxxr

Becerikli
Bugün Windows 7'ye format attım fakat 8.1'e tekrar format atacağım ama ürün anahtari istiyor. Onun için de ei.CFG diye bir şey atmam gerekiyormuş ISO içine fakat ISO'yu açamıyorum. PowerISO setup çalıştırırken durduruluyor. DT Lite ise .NET Framework istiyor ama indiremiyorum. Nasıl çözeceğim sorunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben, hangi 8.1 sürümünü kullanacaksam onu aratıp Google'da "Free key" diye aratıyordum. Gerçekten işe yaramasa da, ürün anahtarı girmemizi isteyen ekranı geçmeme arıyordu.

Hocam yariyordur ama bir güvenemiyorum sonra virüs olayları bot bilgisayarı olayı vardı bir ara o keyle sıkıntı olur mu acaba? Crackleyince boyle bir şey vardida onda yoktur herhalde bir denesemmi.

Bunu indirip Rufus kullanarak USB'ye yazdırmayı dener misiniz? Bu ISO ile ürün anahtarını atlayarak kurulum yapabiliyor olmanız gerek.

Zaten o var ama hayır istiyor ürün anahtari.

Hocam yariyordur ama bir güvenemiyorum sonra virüs olayları bot bilgisayarı olayı vardı bir ara o keyle sıkıntı olur mu acaba? Crackleyince boyle bir şey vardida onda yoktur herhalde bir denesemmi.

Evet, normalde cracklemek sıkıntılı ama benim crackle işim yoktu. Orijinai ISO'sunu indirip, Key taratıp girmem yetiyordu. Sizin de cracklik bir durumunuz olmayacak. Sadece hangi sürümü yüklüyorsanız onu aratıp, "Free key" diye aratmanız yeterli olacaktır. Her sürümde kullanılan lisans anahtarı farklı olduğundan dolayı bu detay önemli.

Şu siteden bakıp girin generic setup keylerden birini, oynama yapmanıza vs. yok. Güvenilir.

Evet, normalde cracklemek sıkıntılı ama benim crackle işim yoktu. Orijinai ISO'sunu indirip, key taratıp girmem yetiyordu. Sizin de cracklik bir durumunuz olmayacak. Sadece hangi sürümü yüklüyorsanız onu aratıp, "Free key" diye aratmanız yeterli olacaktır. Her sürümde kullanılan lisans anahtarı farklı olduğundan dolayı bu detay önemli.

Şu siteden bakıp girin generic setup keylerden birini, oynama yapmanıza vs. yok. Güvenilir.

Tamamdır teşekkürler deneyeceğim birazdan.

Bugün Windows 7'ye format attım fakat 8.1'e tekrar format atacağım ama ürün anahtari istiyor. Onun için de ei. CFG diye bir şey atmam gerekiyormuş ISO içine fakat ISO'yu açamıyorum. PowerISO setup çalıştırırken durduruluyor. DT Lite ise .NET Framework istiyor ama indiremiyorum. Nasıl çözeceğim sorunu?

Generic key girebilirsiniz. Kurulumdan sonra Windows'u etkinleştirmeniz istenecektir. İstediğiniz edisyonun anahtarını girin.

Windows 8.1: 334NH-RXG76-64THK-C7CKG-D3VPT
Windows 8.1 (ARM): NK2V7-9DWXG-KMTWQ-K9H9M-6VHPJ
Windows 8.1 (Country Specific): TNH8J-KG84C-TRMG4-FFD7J-VH4WX
Windows 8.1 (Single Language): Y9NXP-XT8MV-PT9TG-97CT3-9D6 T.C.
Windows 8.1 Professional: GCRJD-8NW9H-F2CDX-CCM8D-9D6T9
Windows 8.1 Professional with WMC: GBFNG-2x3 T.C.-8R27F-RMKYB-JK7QT
Windows 8.1 Enterprise: FHQNR-XYXYC-8PMHT-TV4PH-DRQ3H
Windows 8.1 N: 6NPQ8-PK64X-W4WMM-MF84V-RGB89
Windows 8.1 Professional N: JRBBN-4Q997-H4RM2-H3B7W-Q68KC
Windows 8.1 Enterprise N: NDRDJ-3YBP2-8WTKD-CK7vb-HT8kW

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptim hocam başka siteden, teşekkürler. Kuruyorum bilgisayarı şu an.

Generic key girebilirsiniz. Kurulumdan sonra Windows'u etkinleştirmeniz istenecektir. İstediğiniz edisyonun anahtarını girin.

Windows 8.1: 334NH-RXG76-64THK-C7CKG-D3VPT
Windows 8.1 (ARM): NK2V7-9DWXG-KMTWQ-K9H9M-6VHPJ
Windows 8.1 (Country Specific): TNH8J-KG84C-TRMG4-FFD7J-VH4WX
Windows 8.1 (Single Language): Y9NXP-XT8MV-PT9TG-97CT3-9D6 T.C.
Windows 8.1 Professional: GCRJD-8NW9H-F2CDX-CCM8D-9D6T9
Windows 8.1 Professional with WMC: GBFNG-2x3 T.C.-8R27F-RMKYB-JK7QT
Windows 8.1 Enterprise: FHQNR-XYXYC-8PMHT-TV4PH-DRQ3H
Windows 8.1 N: 6NPQ8-PK64X-W4WMM-MF84V-RGB89
Windows 8.1 Professional N: JRBBN-4Q997-H4RM2-H3B7W-Q68KC
Windows 8.1 Enterprise N: NDRDJ-3YBP2-8WTKD-CK7vb-HT8kW

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt