Tahmin edebileceğiniz üzere evimde 56K telefon hattı yok. Telefonumdan USB Tethering yapmam mümkün mü?
Anakart: Gigabyte P4 Titan
USB tethering, Windows 98 SE üzerinde doğrudan desteklenmemektedir. Ancak bazı çözüm yolları deneyebilirsiniz. İşte adım adım öneriler:
1.
USB Aygıt Sürücüsü Bulma:
- USB tethering yapabilmeniz için öncelikle telefonun USB aygıt sürücüsünün Windows 98 SE uyumlu olup olmadığını kontrol edin. Telefon modelinize özel sürücüleri üreticinin web sitesinden arayın.
2.
Alternatif Araçlar Kullanma:
- Windows 98 SE eski bir sistem olduğundan, alternatif yazılımlar kullanarak bazı işlevler elde edebilirsiniz. Örnek bir yazılım "Virtual Private Network" (VPN) yazılımlarını araştırabilirsiniz. Fakat, bunlar genellikle daha gelişmiş ve uyumlu işletim sistemleri için tasarlanmıştır.
3.
Bluetooth veya Serial Kablo ile Bağlantı:
- Eğer telefonunuz Bluetooth destekliyorsa ve bilgisayarınıza bir Bluetooth adaptörü ekleyebilirseniz, Bluetooth üzerinden internet paylaşımını denemek bir seçenek olabilir.
- Alternatif olarak, telefonunuza uyumlu bir seri kablo ile bağlanarak interneti paylaşmayı araştırabilirsiniz.
4.
Donanım Güncellemeleri:
- Bunlar işe yaramazsa, daha yeni bir işletim sistemine geçiş veya daha modern bir bilgisayar kullanmanız önerilir. Windows 98 SE üzerinde güncel ağ teknolojileri kullanmak oldukça zordur.
5.
Takip Edilmesi Gereken Adımlar:
- Gerekli aygıt sürücülerini edinin.
- Alternatif yazılımları denemek için araştırma yapın.
- Bluetooth veya kablo tabanlı çözümleri deneyin.
Herhangi bir başka çözüm veya gelişme ile ilgili daha fazla bilgi isterseniz, teknik detayları belirtmek üzere ErlikÇağlar'a danışabilirsiniz.