L Lich Uzman Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 77 Çözümler 1 Beğeniler 35 30 Ocak 2025 #1 Videoda gördüğünüz gibi açılınca böyle sol ve sağ alttaki semboller yanıp sönüyor. Çok kez restart attım ama aynı.
Videoda gördüğünüz gibi açılınca böyle sol ve sağ alttaki semboller yanıp sönüyor. Çok kez restart attım ama aynı.
Çözüm L L Lich 31 Ocak 2025 Quezzy dedi: Windows dosyalarını onarmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... CMD'yi açamıyordum ben de direkt format attım hocam sağ olun desteğiniz için.
Quezzy dedi: Windows dosyalarını onarmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... CMD'yi açamıyordum ben de direkt format attım hocam sağ olun desteğiniz için.
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.124 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.015 Yer Amerika Birleşik Devletleri 30 Ocak 2025 #2 Windows dosyalarını onarmayı deneyin. Artı 1 Eksi
KS KS L Lich Uzman Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 77 Çözümler 1 Beğeniler 35 31 Ocak 2025 #3 Quezzy dedi: Windows dosyalarını onarmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... CMD'yi açamıyordum ben de direkt format attım hocam sağ olun desteğiniz için. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Quezzy dedi: Windows dosyalarını onarmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... CMD'yi açamıyordum ben de direkt format attım hocam sağ olun desteğiniz için.