Windows bağlantısında online olarak gözüken bilgisayar açılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3586
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 267
  • Etiketler Etiketler
    açılmıyor

3586

Uzman
Makaleler
40
Bu sabah PC'yi açmak için güç tuşuna bastım fakat açılmadı. Sonra dışarı çıktım gelince bakarım dedim. Geldim eve baktım yok, ekran gelmiyor fanlar dönmüyor LED'ler yanmıyor. Tam içini açacakken akıllı saatime "Desktop-IMPARATOR ile bağlantı kuruldu" diye uyarı geldi. Yani PC açılmış üstelik akıllı saatime bile bağlanmıştı. Daha sonra telefondan Windows Bağlantısından baktığımda bilgisayarım online olarak gözüküyor. Ancak hiçbir şekilde LED, fan çalışmıyor ve görüntü gelmiyor. Sorun sizce ne olabilir? Ben anakart ile alakalı olabileceğini düşündüm.

Bundan önce güç kablosunu çıkartıp, 10-20 saniye bekleyip geri takın ve sonra deneyin.

PC'yi kapatın, güç kablosunu çekin ve RAM'leri düzgünce çıkarıp, sarı bölgelerini bir silgiyle düzgünce (bastırmayın) silin ve geri takıp, düzelip düzelmediğini kontrol edin.

BIOS pilini çıkarıp 20-30 saniye beklemekte işe yarayabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bundan önce güç kablosunu çıkartıp, 10-20 saniye bekleyip geri takın ve sonra deneyin.

PC'yi kapatın, güç kablosunu çekin ve RAM'leri düzgünce çıkarıp, sarı bölgelerini bir silgiyle düzgünce (bastırmayın) silin ve geri takıp, düzelip düzelmediğini kontrol edin.

BIOS pilini çıkarıp 20-30 saniye beklemekte işe yarayabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediklerinizi yaptım RAM'lerden birini takinca çalışıyor ikisini takınca yine çalışıyor ancak görüntü gelmiyor, LED'ler yanmıyor ve fanlar kapalı duruyor.

Hala görüntü gelmiyor. Garantiye gönderemem çünkü bellekler 6 yıllık.
Gönderebilirsiniz. RAM'ler ömür boyu sınırlı garanti kapsamındadır, bu yüzden garantiye gönderiniz fakat aynı ürün (garanti kapsamına alınırsa) ellerinde yoksa, başka bir ürünü size vermek zorunda olacaklardır. Tabii ki ücret alma durumları olacaktır, şansınızı deneyin.

Gönderebilirsiniz. RAM'ler ömür boyu sınırlı garanti kapsamındadır, bu yüzden garantiye gönderiniz fakat aynı ürün (garanti kapsamına alınırsa) ellerinde yoksa, başka bir ürünü size vermek zorunda olacaklardır. Tabii ki ücret alma durumları olacaktır, şansınızı deneyin.
Şimdi ben satıcıyı falan hiç hatırlamıyorum faturası falan da yok.

Şimdi ben satıcıyı falan hiç hatırlamıyorum faturası falan da yok.
Ürünün üzerinde seri numarası mevcuttur, o numara ile üreticinin sitesinden garanti sorgulama yapınız, daha sonra garantisi var gözüküyorsa ki gözükmesi lazım, sonrasında Türkiye distribütörü ile iletişime geçip, durumu izah ediniz. Onayladıklarında garantiye başvurma ve gönderme süreçleri başlayacaktır.

Faturası yoksa, sorun yapabilirler.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt