Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.803 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.138 Yer Çorum 26 Mayıs 2026 #1 Bugün yeni SSD'ye kurulum yapmak isterken "Windows bootmgr encountered a security validation or internal error" hatası aldım. Çözüm: BIOS'tan Secure Boot ayarını geçici olarak "disabled", yani devre dışı yapın. Sorun düzelecektir. Kurulum yaptıktan sonra geri açarsınız.
Bugün yeni SSD'ye kurulum yapmak isterken "Windows bootmgr encountered a security validation or internal error" hatası aldım. Çözüm: BIOS'tan Secure Boot ayarını geçici olarak "disabled", yani devre dışı yapın. Sorun düzelecektir. Kurulum yaptıktan sonra geri açarsınız.
Emirhan 34 Üyecik Katılım 28 Mayıs 2026 Mesajlar 16 Beğeniler 5 28 Mayıs 2026 #2 Caner Uncu dedi: Bugün yeni SSD'ye kurulum yapmak isterken "Windows bootmgr encountered a security validation or internal error" hatası aldım. Çözüm: BIOS'tan Secure Boot ayarını geçici olarak "disabled", yani devre dışı yapın. Sorun düzelecektir. Kurulum yaptıktan sonra geri açarsınız. Eki Görüntüle 252145 Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı aldım, kapatıyorum ama tekrar aynı ekran geliyor. Konu 'Windows bootmgr encountered a security validation or internal error hatası' 28 Mayıs 2026 İlk defa format atmıyorum ama ilk defa bu hata geldi. Diskleri sildim format başladı %100 olduktan sonra bu hata çıktı. Secure Boot kapatıyorum ama tekrar bu ekran geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2026 Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: Bugün yeni SSD'ye kurulum yapmak isterken "Windows bootmgr encountered a security validation or internal error" hatası aldım. Çözüm: BIOS'tan Secure Boot ayarını geçici olarak "disabled", yani devre dışı yapın. Sorun düzelecektir. Kurulum yaptıktan sonra geri açarsınız. Eki Görüntüle 252145 Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı aldım, kapatıyorum ama tekrar aynı ekran geliyor. Konu 'Windows bootmgr encountered a security validation or internal error hatası' 28 Mayıs 2026 İlk defa format atmıyorum ama ilk defa bu hata geldi. Diskleri sildim format başladı %100 olduktan sonra bu hata çıktı. Secure Boot kapatıyorum ama tekrar bu ekran geliyor.