d.24 Uzman Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 427 Çözümler 2 Beğeniler 236 29 Ocak 2026 #1 Windows'um Türkçe ama bu ayar sekmesi İngilizce.
Çözüm d.24 25 Şubat 2026 Alparow dedi: Hocam konudan bağımsız ancak bir sorum olacak tarama yaptığınızda Defender'den bildirim geliyor mu yeni tehdit bulunamadı diye. Genişletmek için tıkla... Evet geliyor. Sorunu çözdüm, Windows'u İngilizce yaptım sonra yeniden Türkçe yaptım.
Alparow dedi: Hocam konudan bağımsız ancak bir sorum olacak tarama yaptığınızda Defender'den bildirim geliyor mu yeni tehdit bulunamadı diye. Genişletmek için tıkla... Evet geliyor. Sorunu çözdüm, Windows'u İngilizce yaptım sonra yeniden Türkçe yaptım.
Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 634 Çözümler 1 Beğeniler 133 25 Şubat 2026 #2 d.24 dedi: Windows'um Türkçe ama bu ayar sekmesi İngilizce. Eki Görüntüle 222621 Genişletmek için tıkla... Hocam konudan bağımsız ancak bir sorum olacak tarama yaptığınızda Defender'den bildirim geliyor mu yeni tehdit bulunamadı diye. Artı 0 Eksi
d.24 dedi: Windows'um Türkçe ama bu ayar sekmesi İngilizce. Eki Görüntüle 222621 Genişletmek için tıkla... Hocam konudan bağımsız ancak bir sorum olacak tarama yaptığınızda Defender'den bildirim geliyor mu yeni tehdit bulunamadı diye.
KS KS d.24 Uzman Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 427 Çözümler 2 Beğeniler 236 25 Şubat 2026 #3 Alparow dedi: Hocam konudan bağımsız ancak bir sorum olacak tarama yaptığınızda Defender'den bildirim geliyor mu yeni tehdit bulunamadı diye. Genişletmek için tıkla... Evet geliyor. Sorunu çözdüm, Windows'u İngilizce yaptım sonra yeniden Türkçe yaptım. Artı 0 Eksi Çözüm
Alparow dedi: Hocam konudan bağımsız ancak bir sorum olacak tarama yaptığınızda Defender'den bildirim geliyor mu yeni tehdit bulunamadı diye. Genişletmek için tıkla... Evet geliyor. Sorunu çözdüm, Windows'u İngilizce yaptım sonra yeniden Türkçe yaptım.
Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 634 Çözümler 1 Beğeniler 133 25 Şubat 2026 #4 d.24 dedi: Evet geliyor. Sorunu çözdüm, Windows'u İngilizce yaptım sonra yeniden Türkçe yaptım. Genişletmek için tıkla... Bana gelmiyor bu konu hakkında bir bilginiz var mı? Artı 0 Eksi
d.24 dedi: Evet geliyor. Sorunu çözdüm, Windows'u İngilizce yaptım sonra yeniden Türkçe yaptım. Genişletmek için tıkla... Bana gelmiyor bu konu hakkında bir bilginiz var mı?
KS KS d.24 Uzman Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 427 Çözümler 2 Beğeniler 236 25 Şubat 2026 #5 Alparow dedi: Bana gelmiyor bu konu hakkında bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam yeni konu açın, yardımcı olalım. Artı 0 Eksi
Alparow dedi: Bana gelmiyor bu konu hakkında bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam yeni konu açın, yardımcı olalım.