Windows Defender nasıl geri yüklenir?

Raz0r

Uzman
Windows güvenliğinden Memory Integrity’yi açmam gerekiyor, fakat GitHub’dan Defender Remover ile Defender ve hizmetlerini toptan kaldırmıştım. Defender Control Panel’e girince Defender hizmeti bulunamadı diyor; Hizmetler’e bakınca da Defender gözükmüyor. sfc /scannow denedim, olmadı. Windows 11 25H2’de bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden kaldırdınız ki? Defender kendini son zamanlarda geliştirdi ve düzgün çalışyor.

Sistem Geri Yükleme Noktası ya da Yükleme Yardımcısı ile geri alın.

Son düzenleme:
Restore health gibi komutlar vardı. Onunla belki düzeltebilirsin. Harici olarak sanırım appx dosyasının program data klasöründe windowsapps kısmında olması lazımdı. Oradan da geri yükleme yapılabilir.

Tamam aynı yerde geri alma işlevi için bir dosya daha var o dosya ile geri alacaksın işlemi.
Nerde hocam göremedim

Restore health gibi komutlar vardı. Onunla belki düzeltebilirsin. Harici olarak sanırım appx dosyasının program data klasöründe windowsapps kısmında olması lazımdı. Oradan da geri yükleme yapılabilir.
O komutuda denedim olmuyor

O adımla olmaz hocam.

Tamam aynı yerde geri alma işlevi için bir dosya daha var o dosya ile geri alacaksın işlemi.

Gözükmüyorsa nasıl geri alma işlevi yapacak hocam?

2 çözüm yöntemini de anlatıyorum:
  1. Yükleme yardımcısı:
  2. Sistem geri yükleme noktası:
    • Win+r>rstrui yazın ve geri yükleme noktası varsa Defender'ı kaldırmadan öncesine dönün.
Tavsiyem 1. adım hocam.

Son düzenleme:

1.adım rufussuz format anladığım kadarıyla. Açıkçası FC26 Memory integrity açınca düzeliyor dendiği için uğraşacaktım o yüzden sirf bunun için format atmak istemiyorum.2.bilgisayarımda FC26'yı deneyip ona göre uygulayacağım çözümü artık.

Format değil hocam tüm dosyalarınız duruyor sadece sistem dosyalarını yani Windows dosyalarını geri yüklüyor. Bu şekilde Windows Defender geri gelecek ama dosyalarınız yerinde duracak. Defender kernel da olduğu için kaldırınca öyle 2 kod yazdım düzeldi pek mümkün değil.

Yükleme yardımcısı en sorunsuz yöntem, 1 saat kadar vaktinizi alır. Yükleyin adımları uygulayın sonra 1 saat bekleyin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…