Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.567 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 29 Eylül 2025 #11 Bu Defender, ne çektirdi bizlere ya. Kusho dedi: Kendi sitesinden. Genişletmek için tıkla... Virüs ondan kaynaklı diye dedim.
Bu Defender, ne çektirdi bizlere ya. Kusho dedi: Kendi sitesinden. Genişletmek için tıkla... Virüs ondan kaynaklı diye dedim.
KS KS K Kusho Başarılı Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 13 Beğeniler 1 29 Eylül 2025 #12 Ömer_Yeter dedi: Bu Defender, ne çektirdi bizlere ya. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda güncelleme almış ondan sapıtmış olabilir diyorlar birinin daha başına gelmiş bugün ben yine de ne olur ne olmaz kaldırıp yeniden kuracağım.
Ömer_Yeter dedi: Bu Defender, ne çektirdi bizlere ya. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda güncelleme almış ondan sapıtmış olabilir diyorlar birinin daha başına gelmiş bugün ben yine de ne olur ne olmaz kaldırıp yeniden kuracağım.
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.567 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 29 Eylül 2025 #13 Dediğim gibi karantinaya aldıysa sorun yoktur.
KS KS K Kusho Başarılı Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 13 Beğeniler 1 29 Eylül 2025 #14 Ömer_Yeter dedi: Dediğim gibi karantinaya aldıysa sorun yoktur. Genişletmek için tıkla... Beklesem otomatik silinir mi hocam kendim mi kaldır demem lazım?
Ömer_Yeter dedi: Dediğim gibi karantinaya aldıysa sorun yoktur. Genişletmek için tıkla... Beklesem otomatik silinir mi hocam kendim mi kaldır demem lazım?
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.567 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 29 Eylül 2025 #15 Kusho dedi: Beklesem otomatik silinir mi hocam kendim mi kaldır demem lazım? Genişletmek için tıkla... İsterseniz siz elle silebilirsiniz. Kusho dedi: Beklesem otomatik silinir mi hocam kendim mi kaldır demem lazım? Genişletmek için tıkla... Ayrıca en yeni AV testlerini de bakmanızı öneririm.
Kusho dedi: Beklesem otomatik silinir mi hocam kendim mi kaldır demem lazım? Genişletmek için tıkla... İsterseniz siz elle silebilirsiniz. Kusho dedi: Beklesem otomatik silinir mi hocam kendim mi kaldır demem lazım? Genişletmek için tıkla... Ayrıca en yeni AV testlerini de bakmanızı öneririm.
2 26225 Becerikli Katılım 27 Ağustos 2025 Mesajlar 314 Çözümler 3 Beğeniler 300 29 Eylül 2025 #16 Windows Defender kadar saçma bir şey yok. Python ile kendi yaptığım programı trojan olarak görüyordu en son.
Windows Defender kadar saçma bir şey yok. Python ile kendi yaptığım programı trojan olarak görüyordu en son.
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.567 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 29 Eylül 2025 #17 26225 dedi: Windows Defender kadar saçma bir şey yok. Python ile kendi yaptığım programı trojan olarak görüyordu en son. Genişletmek için tıkla... Bir de RAM kullanımı yok mu...
26225 dedi: Windows Defender kadar saçma bir şey yok. Python ile kendi yaptığım programı trojan olarak görüyordu en son. Genişletmek için tıkla... Bir de RAM kullanımı yok mu...
KS KS K Kusho Başarılı Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 13 Beğeniler 1 29 Eylül 2025 #18 Ömer_Yeter dedi: İsterseniz siz elle silebilirsiniz. Ayrıca en yeni AV testlerini de bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes var onunla da taradım Bannerlord'un clientini tehdit algıladı :d
Ömer_Yeter dedi: İsterseniz siz elle silebilirsiniz. Ayrıca en yeni AV testlerini de bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes var onunla da taradım Bannerlord'un clientini tehdit algıladı :d
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.567 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 29 Eylül 2025 #19 Kusho dedi: Malwarebytes var onunla da taradım Bannerlord'un Client'ini tehdit algıladı :d Genişletmek için tıkla... Orijinal olduğundan eminiz değil mi?
Kusho dedi: Malwarebytes var onunla da taradım Bannerlord'un Client'ini tehdit algıladı :d Genişletmek için tıkla... Orijinal olduğundan eminiz değil mi?
KS KS K Kusho Başarılı Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 13 Beğeniler 1 29 Eylül 2025 #20 Ömer_Yeter dedi: Orijinal olduğundan eminiz değil mi? Genişletmek için tıkla... Steam'den indirdim.