Windows Defender yeterli mi?

herousta26

Uzman
Merhaba, genellikle bilinçli biriyim diyebilirim. Şu ana kadar hep ekstra antivirüs kullandım. Silsem, Windows Defender bana yeterli olacak mıdır? İnternetten crack'li veya şüpheli dosyalar indirmiyorum.

Bilinçli insanlar için bence Windows Defender fazlasıyla yeterli. Yılda 1-2 defa da kaliteli bir malware ile tam tarama yaptırıp sonuçları karşılaştırmak da fazlasıyla güvence sağlar.

Abi berbat bir antivirüs ya. Virüsü siler silemedim der seni ikilemde bırakır. Kolayca bypass olur. O anın psikolojisiyle uğraşacağına kur BitDefender Free adam gibi korusun. Bir USB belleğe bakar virüs kapman. Sadece arama motorundan gelmez virüsler. Ben önermiyorum, kullanan varsa da kendi bilir. Ben laptopumda birkaç ay kullandım onda da firewall kapalı kullandım.

Yeterli değil demek az kalır. Avast'tan pek bir farkı yok, en kötü antivirüs diyebilirim. Bitdefender Free kullanabilirsiniz.
Testler öyle söylemiyor pek

Çok yüksek puan ve skorlar almış Defender. Bence gayet yeterli.

Avast One baya güzel arayüzü falan yeni nesil. Kullanılabilir. Ama eskisi iğrenç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…