The current tests of antivirus software for Windows 11 from April 2026 of AV-TEST, the leading international and independent service provider for antivirus software and malware.
Defender bulduğunu siler de bugda kalması ve gerçekten iyi çalışan virüsten etkilenmesi sebebiyle zayıf. Kendini koruma kısmı sıkıntı. False positive de cabası.
The current tests of antivirus software for Windows 11 from April 2026 of AV-TEST, the leading international and independent service provider for antivirus software and malware.
Defender bulduğunu siler de bugda kalması ve gerçekten iyi çalışan virüsten etkilenmesi sebebiyle zayıf. Kendini koruma kısmı sıkıntı. False positive de cabası.
Microsof Defender internete bağlandığında daha iyi çalışıyor. Virüsün neyden bulaştığına bağlı. Crack falan kullanmayan birisi için gayet yeterli defender.
Microsof Defender internete bağlandığında daha iyi çalışıyor. Virüsün neyden bulaştığına bağlı. Crack falan kullanmayan birisi için gayet yeterli defender.
"Bilinçli kullanıcı" olayı da saçmalık. Hata yapma olasılığımız var ve yapınca Defender bunu bulamayınca ne oluyor? Defender'ın bulamadığı 6 virüsü Malwarebytes direkt yok etti.
Bu dediklerine kaynak gösterebilir misin zira attığım testlerde false positive sayısı oldukça düşük çıkmış diğer antivirüslere nazaran.
Microsof Defender internete bağlandığında daha iyi çalışıyor. Virüsün neden bulaştığına bağlı. Crack falan kullanmayan birisi için gayet yeterli Defender.
Kaynak benim dostum resmi siteler değil. Şu an crack cenneti bir sistemim var. 15 kadar oyun çeşitli sitelerden crack. BitDefender 0 uyarı veriyor. Norton yaklaşık 20 tane farklı uyarı veriyor. Windows Defender de 7 8 tane verir açsam. Bu işler kullanılarak öğrenilir her şey resmi sitelerde aldığın verilerle olmaz dostum.
Fazla bile. Şahsen masaüstü bilgisayarımı bir eğlence merkezi olarak kullandığım için Defender'ı ekstra yöntemlerle tamamiyle devre dışı bırakıyorum. Xbox niyetine kullandığım bir alette aktif güvenlik önlemlerine ihtiyaç yok. Kullanım senaryonuzda Defender'ın basit ayarlar ile aktif olmasının yeterli olacağını düşünüyorum.
VirusTotal'den bu uyarılara bakıyorum verilen uyarıların tamamı false positive. Şu ana kadar bir kelek yemedim indirdiklerimden. Zaten yiyecek olsam kullanmam ana sistemim bu. Antivirüslerin her uyarı verdiği zararlı değildir.
Kaynak benim dostum resmi siteler değil. Şu an crack cenneti bir sistemim var. 15 kadar oyun çeşitli sitelerden crack. BitDefender 0 uyarı veriyor. Norton yaklaşık 20 tane farklı uyarı veriyor. Windows Defender de 7 8 tane verir açsam. Bu işler kullanılarak öğrenilir her şey resmi sitelerde aldığın verilerle olmaz dostum.
Bu adamlar testleri nasıl yapıyor sanıyorsunuz siz. 1999 da kurulmuş bir yer bağımsız araştırma verisi sunuyor. Adamlar demiş gayet iyi gayet yeterli diye. Hadi bunları geçtim siber güvenlikçi can değer de gayet yeterli olduğunu söylüyor bu adam Google da çalışmış birisi. Ben kendi deneyimimi söylersem Windows kulandığım zamanlar hiç virüs sıkıntısı yaşadığımı hatırlamıyorum. Sıfır gün açıklarını kapatmakla bilmem neyle cidden zorlaştı. Sen kaynağını bilmediğin yerden dosya indiriyorsan illa bir noktada virüs yersin zira hiçbir antivirüs sana %100 temizleme sunmaz.